Το «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο», η ανατρεπτική συνέχεια της θρυλικής σειράς κατέφθασε με δύο νέες πρωταγωνίστριες, βελτιωμένο περιβάλλον και νέες δυνατότητες μάχης για να προσφέρει μία ακόμα ανεπανάληπτη περιπέτεια, όπως οι προκάτοχοί του!

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation® που έχει καθηλώσει το κοινό παγκοσμίως και αποτελεί δημιουργία της διάσημης ομάδας σχεδιασμού Naughty Dog. Το νέο «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» θα είναι πλήρως εξελληνισμένο με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους, δίνοντας έναν ακόμη λόγο για να το αποκτήσεις.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς συστήνεται αυτή τη φορά με μία εντελώς διαφορετική ιστορία, η οποία αποτελεί ένα standalone κεφάλαιο, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτοχοι και των προηγούμενων τίτλων της σειράς. Απόλαυσε ένα συναρπαστικό και μεγάλο ταξίδι βαθιά στα όρη της Ινδίας, όπου οι νέες πρωταγωνίστριες Chloe και Nadine θα σε καλωσορίσουν σε ένα ασυναγώνιστο κυνήγι θησαυρού που αψηφά τον κίνδυνο και κόβει την ανάσα. Παρόλα αυτά, αν διψάς για περισσότερη δράση, σου δίνεται η δυνατότητα να επεκτείνεις το περιπετειώδες αυτό ταξίδι με τα multiplayer modes του «Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη», τα οποία συμπεριλαμβάνονται επίσης στη νέα έκδοση.

Το «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» αποτελεί ένα αυτοτελές κεφάλαιο της κορυφαίας σειράς Uncharted, που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως. Ανακάλυψε τις νέες περιπέτειες που σου επιφυλάσσει…