Mην ψάχνετε πια για WiFi, καθώς πλέον μπορείτε να ξεναγηθείτε στον πλούσιο κόσμο του διαδικτύου με αστραπιαίες ταχύτητες, χάρη στο 4G δίκτυο του αγαπημένου σας tablet. Εντοπίστε τα χαρακτηριστικά του tablet που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και… αγγίξτε την αιχμή της τεχνολογίας.

Samsung Galaxy Tab S3

Κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο, το Samsung Galaxy Tab S3 9.7 συνδυάζει στυλ και ισχυρές επιδόσεις για να μην το αποχωρίζεστε ποτέ. Είναι εξοπλισμένο με Super AMOLED οθόνη 9,7’’ για καθαρή εμπειρία θέασης, διαθέτει τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την AKG για υψηλής ποιότητας ακουστική, ασυναγώνιστο Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή, αλλά και δίκτυο 4G για αστραπιαίες ταχύτητες αποστολής και λήψης δεδομένων.

Apple iPad Pro

Το αλουμινένιο design του iPad Pro στις 9.7 ίντσες όχι μόνο προσφέρει ξεκούραστη χρήση σε μια μεγάλη οθόνη, αλλά και απίστευτη σταθερότητα στα χέρια, όπως και αν το κρατάτε, ενώ ζυγίζει λιγότερο από 450 γραμμάρια. Εχει δύο κάμερες με δυνατότητα λήψης 4K βίντεο, ήχο και στις τέσσερις γωνίες του, καθώς και πανίσχυρο λειτουργικό iOS 9, μεταφέροντας την τεχνολογία των φορητών υπολογιστών ένα βήμα μπροστά. Παράλληλα, χάρη στη συνδεσιμότητα σε 4G δίκτυο μπορείτε να βλέπετε σειρές online χωρίς… κολλήματα.

Sony Xperia Z

Θέλετε να σερφάρετε όλη μέρα σε μεγάλη οθόνη, χωρίς την ανάγκη WiFi σύνδεσης, αλλά και να έχετε μία λεπτή και ελαφριά συσκευή που να μπορείτε να παίρνετε παντού μαζί σας; Tότε το Xperia Tablet Z της Sony, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon χρονισμένος στα 1.5 GHz, η LCD TFT οθόνη 10.1 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό LED και IPS τεχνολογία, η ενσωματωμένη κάμερα HD με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 8.1 Megapixels, καθώς και οι δυνατότητες σύνδεσης WiFi και 4G είναι μερικά μόνο από τα highlights του Xperia Z, που θα απογειώσουν την εμπειρία χρήσης σας.

Fluo Live 4G

Με εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης, το Fluo Live 4G διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 8 ιντσών TFT LCD IPS, με ανάλυση 1280×800 για να απολαμβάνετε εικόνες, βίντεο αλλά και συναρπαστικά παιχνίδια όπου κι αν βρίσκεστε. Οσο για το σερφάρισμα, τα social media και το youtube, η 4G συνδεσιμότητα καθιστά την πρόσβαση στο internet πιο γρήγορη από ποτέ.

Lenovo Tab3

Το Lenovo Tab3 είναι ό,τι καλύτερο για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για ένα λεπτό tablet που μεταφέρεται εύκολα, παρέχει τη δυνατότητα ξεχωριστού προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, ενώ έχει και ειδικό περιβάλλον για παιδιά. Eχει εξαιρετικό κινηματογραφικό ήχο, χάρη στο Dolby Atmos®, υποστηρίζει την αναγνώριση προσώπου και τη δυνατότητα συντομεύσεων με ενστικτώδεις χειρονομίες και φυσικά 4G δίκτυο για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τους φίλους σας και να «σερφάρετε» στο internet.

Bitmore MobiTab 10

Διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας, με οθόνη TFT 10.1 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα Android 5.1, το MobiTab 10 4G εκτοξεύει την ενημέρωση, τη διασκέδαση, αλλά και την παραγωγικότητά σας. Τα 16GB θα σας προσφέρουν χώρο ικανό να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας multimedia αρχεία, ενώ η συνδεσιμότητα σε 4G δίκτυο θα «σπάσει» κάθε όριο στο διαδικτυακό σερφάρισμα.

eStar Grand

Βελτιώστε αισθητά τον τρόπο που επικοινωνείτε, εργάζεστε και ψυχαγωγείστε με το eStar Grand HD Quad Core 4G. Χάρη στη μεγάλη οθόνη υψηλής ευαισθησίας των 10.1 ιντσών και την υποστήριξη δικτύων 4G και για αποστολή και λήψη e-mail ή ό,τι άλλο θέλετε, θα συνδέεστε στο internet πάντα όπου και αν βρίσκεστε, ενώ η υποστήριξη gaming, chatting, audio/movie playback και eBooks υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

 

 

Asus ZenPad

Το προηγμένο Zenpad 8 της Asus σας δίνει τη δυνατότητα να είστε πάντοτε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο μέσω 4G σύνδεσης, χρησιμοποιώντας μια κοινή κάρτα micro SIM. Παράλληλα, προσφέρει όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες ενός Android tablet, με τον νεότερο 64-bit τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8916 στα 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, χωρητικότητα 16GB, ενώ ενσωματώνει θύρα για κάρτες μνήμης microSD, επιτρέποντάς σας έτσι να επεκτείνετε τη μνήμη της συσκευής σας έως και 64GB.

Huawei MediaPad T1

Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ το Huawei MediaPad T1 δεν είναι εντυπωσιακό μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην αίσθηση και τη λειτουργία. Διαθέτει IPS οθόνη 9.6 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, αποθηκευτικό χώρο 8GB, κύρια κάμερα 5MP με LED flash για εκπληκτικές φωτογραφίες και 2MP δευτερεύουσα κάμερα για τους λάτρεις των selfie και φυσικά υποστήριξη 4G δικτύων για να έχετε internet πάντα και παντού, χωρίς περιορισμό.