Η Netatmo προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα για να να παρακολουθείς και να ρυθμίζεις τις ατμοσφαιρικές συνθήκες στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου.

Netatmo-Weather-Station-900×600
Το Weather Station της Netatmo αποτελείται από εσωτερική και εξωτερική μονάδα που παρέχουν σημαντικές πληροφορίες τόσο για την εσωτερική ατμόσφαιρα της κατοικίας σου, όσο και για τις εξωτερικές συνθήκες.
Μετρούν τη θερμοκρασία, την υγρασία, την ποιότητα της ατμόσφαιρας αλλά και τα επίπεδα CO2 και ήχου.

Netatmo Weather Station 159,00€

Netatmo Indoor Unit 2-900×600
Το Additional Indoor Module αποτελεί μία ασύρματη μονάδα η οποία συνδέεται με το Weather Station και παρέχει σημαντικές επιπρόσθετες πληροφορίες για την ατμόσφαιρα ενός δεύτερου εσωτερικού χώρου.
Μπορούν να συνδεθούν έως και 3 μονάδες Additional Indoor Module με το Weather Station για μια συνολική εικόνα της ποιότητας της ατμόσφαιρας ολόκληρου του σπιτιού.

Netatmo Indoor Unit 64,90€

homecoach-900×600
Το Healthy Home Coach σου δίνει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι με μια μόνο ματιά στο smartphone εάν το σπίτι σου έχει τις κατάλληλες συνθήκες και σου εξηγεί τι ακριβώς πρέπει να ρυθμίσεις για ένα πιο υγιές περιβάλλον. Το Healthy Home Coach διαθέτει 4 αισθητήρες ακριβείας οι οποίοι μετρούν την υγρασία, την ποιότητα της ατμόσφαιρας, τα επίπεδα του θορύβου και τη θερμοκρασία. Το διακριτικό και minimal design του το κάνει να ταιριάζει αισθητικά σε οποιοδήποτε χώρο.

Healthy Home Coach -10% 89,90€

netatmo thermostat2-900×600

Το Smart Thermostat είναι ένας τεχνολογικά προηγμένος θερμοστάτης με τον οποίο μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 37% ενέργεια και παράλληλα να βελτιστοποιήσεις τη θέρμανση του σπιτιού σου. Το Smart Thermostat δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις τη θερμοκρασία του σπιτιού σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Netatmo Smart Thermostat 169,00€

netatmo raingauge1-900×600
Το Rain Gauge είναι μία εξελιγμένη μονάδα που συνδέεται με το Weather Station και παρέχει ενδείξεις και πληροφορίες του ποσοστού βροχόπτωσης σε πραγματικό χρόνο. Με το Rain Gauge θα λάβεις μια ειδοποίηση στο κινητό τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει και για το ύψος της βροχόπτωση για να αποφασίσετε πόσο πότισμα χρειάζονται τα φυτά σου.

Netatmo Rain Gauge 64,90€

wind gauge web 2-900×600
Το Wind Gauge είναι μια αδιάβροχη μονάδα συμβατή με το Weather Station της Netatmo, που διαθέτει προηγμένη τεχνολογία υπερήχων για την ακριβή και αξιόπιστη μέτρηση της ταχύτητας και της κατεύθυνσης των ανέμων. Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε να ειδοποιηθείτε όταν ο άνεμος φτάσει με μια συγκεκριμένη ταχύτητα.

Netatmo Wind Gauge 89,90€

thermostat-03
healthy-home-coach-4
Τα συστήματα της netatmo είναι συμβατά με όλες τις συσκευές σου για να μπορείς να παρακολουθείς από παντού τις μετρήσεις.

thermostat-06
healthy-home-coach-6
wind-gauge-01
rain-gauge-garden-02