Στο σαγηνευτικό περιβάλλον των Ινδικών οροσειρών, η Chloe και η Nadine παίρνουν τη σκυτάλη στο κυνήγι θησαυρών από τον κουρασμένο έπειτα από τόσα Uncharted, Nathan Drake.

Mετά το… επικό «Uncharted 4: A Thief’s End» η Naughty Dog επιστρέφει με το «Uncharted: The Lost Legacy» («Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» στην ελληνική μεταφορά του), μια standalone εμπειρία που έρχεται να προσθέσει το δικό της λιθαράκι στο στιβαρό πλέον οικοδόμημα του «Uncharted». Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise στον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν φιγουράρει ο… λαοφιλής τυχοδιώκτης Nathan Drake, αλλά τη δόξα κλέβει η κυνηγός θησαυρών Chloe Frazer, γνωστή από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στη σειρά.

Η εξίσου περιπετειώδης και ακόμα πιο μυστηριώδης Chloe, λοιπόν, ρίχνεται σε μια περιπέτεια… κινηματογραφικών προδιαγραφών έχοντας ως στόχο ένα αρχαίο ινδικό κειμήλιο. Το αντικείμενο του πόθου της ωστόσο βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων μπαρουτοκαπνισμένων πολεμοκάπηλων, γεγονός που την αναγκάζει να καταφύγει στη βοήθεια της πρώην αρχηγού μιας παραστρατιωτικής ομάδας και νυν μισθοφόρου, Nadine Ross, επίσης γνώριμης από τις προηγούμενες περιπέτειες του Drake στο «Uncharted 4».

Στα αφιλόξενα βουνά της Ινδίας, βαθιά στα ερείπια της αυτοκρατορίας Hoysala, οι δυο γυναίκες θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται, αξιοποιώντας τις διαφορετικές ικανότητές τους και συνδυάζοντας τα ταλέντα τους. Αλλοτε με ζητούμενο την ανεύρεση του θρυλικού χαυλιόδοντα του Ganesh και άλλοτε με ζητούμενο την επιβίωση, το εκρηκτικό δίδυμο θα χαράξει τον δρόμο του μέσα από γρίφους, ανταλλαγές πυρών και συναρπαστικά ανθρωποκυνηγητά.

Το gameplay στηρίζεται στην επιτυχημένη συνταγή του τελευταίου μέρους της σειράς, υπογραμμίζοντας τη μοναδική «χολιγουντιανή» αφηγηματικότητα με την οποία μας έχει «κακομάθει» η Naughty Dog, με εξωτικές πινελιές τοπίων που μας ταξιδεύουν στο χώρο και στο χρόνο. Ο τίτλος περιλαμβάνει και την multiplayer σουίτα του «Uncharted 4», ώστε να μην εγκαταλείψετε τη μοναδική αυτή εμπειρία ακόμα και όταν τερματίσετε το single player mode.

ΣΥΣΤΗΜΑ: PS4 • ΔΙΑΘΕΣΗ: Sony Hellas