Απολαύστε το καλοκαίρι και προσφέρετε στους φίλους και την οικογένειά σας φωτογραφικό υλικό με λήψεις που θα μείνουν αξέχαστες. Απίστευτες δυνατότητες θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία σας, ενώ τα πολλά megapixel θα σας χαρίσουν αψεγάδιαστες εικόνες για πολλά… like!

Panasonic Lumix DMC-FT5

Απογειώστε τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες με την ανανεωμένη DMC-FT5, η οποία είναι ικανή να φτάσει έως και τα 13 μέτρα κάτω από το νερό. Διαθέτει anti-fog system στην κάλυψη του φακού για να μη θολώσει ποτέ, ενώ είναι εφοδιασμένη και με άλλες δυνατότητες όπως WiFi, GPS, time-lapse, δημιουργικό πανόραμα, 14 διαφορετικά εφέ και πυξίδα. Οι φωτογραφικές της ιδιότητες είναι υψίστης δυναμικής που προσφέρονται από έναν αισθητήρα 16.1 Megapixels MOS τεχνολογίας, με LEICA φακό, 4.6Χ οπτικό zoom και σταθεροποίηση.

 

 

Aquapix W1024-P

Ποιος είπε πως πρέπει να βουτήξετε και εσείς στο νερό για να τραβήξετε τα υποβρύχια πορτρέτα των παιδιών ή των φίλων σας; H Αquapix W1024 διαθέτει τεχνολογία υποβρύχιας λήψης προσώπου, μέσω της οποίας εντοπίζει αυτόματα τα πρόσωπα και απελευθερώνει το κλείστρο, δίνοντάς σας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι αδιάβροχη έως τρία μέτρα και έχει ανάλυση 16 Megapixels για τέλειες φωτογραφίες σε κάθε συνθήκη.

 

 

 

Fujifilm FinePix XP90

Σπάστε τους φραγμούς με τη Fujifilm FinePix XP90, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες σε βάθος ακόμη και 15 μέτρων κάτω από το νερό. Παράλληλα, είναι ανθεκτική σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, σκόνη και πτώσεις και διαθέτει αισθητήρα BSI CMOS με ανάλυση 16.4 Megapixels, ώστε να μπορείτε να τραβάτε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ χάρη στο οπτικό ζουμ 5x και ψηφιακό στα 10x θα πάτε όσο κοντά χρειάζεται στο θέμα της φωτογράφισης.

Nikon Coolpix W100

Aκόμα ψάχνετε μία compact φωτογραφική μηχανή που να αντέχει σε όλα; Η Νikon CoolPix W100 είναι κατασκευασμένη για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες, καθώς είναι αδιάβροχη έως δέκα μέτρα (IPX8), αντικραδασμική σε πτώσεις από ύψος έως και 1.8 m, ανθεκτική σε ψύχος για θερμοκρασίες έως -10 οC και στη σκόνη (IP6X). Παράλληλα, έχει 13,2 Megapixels κάμερα και λειτουργία snapbridge για να μεταφέρετε και να κοινοποιείτε αυτόματα τις φωτογραφίες σας.

Canon Powershot D30

Κι αν μέχρι πρότινος έμοιαζε με ψέμα πως θα μπορούσατε να φωτογραφίσετε τον βυθό της θάλασσας με compact κάμερα, δεν είναι πια! Η Canon Powershot D30 είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 25 μέτρα και έτσι μπορείτε να φωτογραφίσετε όσα θα συναντήσετε εκεί με ανάλυση 12.1 Μegapixels, ενώ διαθέτει τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, χρησιμοποιώντας μία πληθώρα προηγμένων μεθόδων για τον προσδιορισμό της κίνησης τόσο της μηχανής, όσο και του θέματος, καθώς και της ταχύτητας της κίνησης.

 

 

Rollei Sportsline 65

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους άλμπουμ φωτογραφιών με εικόνες που έχουν αποσπάσει χωρίς τη βοήθεια κάποιου μεγάλου. Η Rollei Sportsline 65 με ανάλυση 5 Megapixels ­είναι εύκολη στη χρήση, αδιάβροχη σε έως τρία μέτρα και ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι και από ένα μέτρο. Ετσι, λοιπόν, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να τους δώσετε την ευκαιρία να πάρουν… στα χέρια τους την φωτογράφιση του καλοκαιριού και να το απολαύσουν ακόμη περισσότερο.