Με ξεχωριστό σχεδιασμό και ακόμα πιο ξεχωριστές δυνατότητες, το WPA7510 Kit της TP-Link μπορεί να σας δώσει ταχύτατη πρόσβαση στο δίκτυο, όσο μακριά κι αν είστε από το router σας.

Xάρη στην τεχνολογία powerline έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε το τοπικό σας δίκτυο σε δωμάτιο του χώρου σας, χωρίς επιπρόσθετες καλωδιώσεις και «μερεμέτια», αλλά απλώς εκμεταλλευόμενοι το ήδη υπάρχον ηλεκτρικό κύκλωμα το οποίο διατρέχει τους τοίχους του σπιτιού σας. Η συγκεκριμένη λύση έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ανάγκες για πρόσβαση στο δίκτυο από κάθε σημείο ενός γραφείου ή ενός σπιτιού είναι συνεχώς αυξανόμενες.

Το WPA7510 kit της TP-Link αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του είδους, μιας και έχει κατασκευαστεί με στόχο τις υψηλές επιδόσεις. Ως εκ τούτου, υποστηρίζει dual band 802.11ac WiFi, με ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης έως 300Mbps στο φάσμα των 2.4GHz και έως 433Mbps στα 5GHz. Η ταυτόχρονη υποστήριξη και στις δυο μπάντες εξασφαλίζει αφενός συμβατότητα με παλαιότερες WiFi συσκευές που «βλέπουν» μόνο τα 2.4GHz και αφετέρου αξιοποίηση της σχετικά ανεκμετάλλευτης συχνότητας των 5GHz, ιδανική για ταχύτατο σερφάρισμα από smartphones με τεχνολογία αιχμής.

Για το desktop, το laptop, την παιχνιδομηχανή ή τη smart TV σας, που ενδεχομένως να μην υποστηρίζουν ασύρματες συνδέσεις, μια Gigabit Ethernet θύρα προσφέρει αξιόπιστη ενσύρματη ροή δεδομένων, κατάλληλη στην περίπτωση που ο πήχης των απαιτήσεων βρίσκεται στο μέγιστο ύψος, όπως το online gaming ή το streaming περιεχομένου υψηλής ανάλυσης. Παράλληλα, το αυστηρό πρωτόκολλο 128-bit AES κρυπτογράφησης διασφαλίζει τη μεταφορά των αρχείων σας.

Οσο για την εγκατάσταση, αυτή πραγματοποιείται μέχρι να πείτε… plug, pair & play! Οι λειτουργίες «WiFi Auto-Sync», «WiFi Clone» και «WiFi Move» αναλαμβάνουν να «κλωνοποιήσουν» το ασύρματο δίκτυό σας στο απομακρυσμένο σημείο με τον ίδιο κωδικό και SSID, ώστε να μεταβαίνετε με μια συσκευή από το ένα δωμάτιο στο άλλο δίχως προβλήματα στη WiFi σύνδεσή σας.

Το kit είναι συμβατό με το πρότυπο Homeplug AV2, γεγονός που σημαίνει πως μπορεί να συνδυαστεί και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών εφόσον υποστηρίζουν στο ίδιο στάνταρτ.

  • Τελευταίας γενιάς Dual band 802.11ac WiFi
  • Ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης 300Mbps@2.4GHz και 433Mbps@5GHz
  • Gigabit Ethernet θύρα
  • Συμβατό με Homeplug AV2
  • Καμία δυσκολία στην εγκατάσταση
  • Κρυπτογράφηση 128-bit AES