Περιλαμβάνοντας ισχυρή τεχνολογία εικόνας σε ένα σώμα με διαστάσεις που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε εύκολα, η D7500 είναι ιδανική για κάθε φωτογραφική περίσταση.

Iσχυρή, ευέλικτη και πλήρως συνδεδεμένη, η D7500 εξασφαλίζει την ίδια ποιότητα με την D500 -το κορυφαίο μοντέλο DSLR με φορμά DX της Nikon- με απόδοση που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Oπως στην D500, έτσι και στην D7500 ο αισθητήρας CMOS 20.9MP, με φορμά DX, εξασφαλίζει εύρος ISO που εκτείνεται έως το εξαιρετικό ισοδύναμο ISO 1640000. Διαθέτει τον επεξεργαστή EXPEED 5 της Nikon για ταχύτερη επεξεργασία και πιο ευκρινείς εικόνες. Παράλληλα, ο εξαιρετικά μεγαλύτερος αριθμός pixels του αισθητήρα RGB 180K-pixel εξασφαλίζει βελτιωμένη ακρίβεια μέτρησης. Χάρη στο σύστημα AF 51 σημείων με ακρίβεια έως -3 EV, η κάμερα παρακολουθεί, κλειδώνει και διατηρεί τα θέματα εστιασμένα, ακόμη και με μοναδικό φωτισμό το σεληνόφως!

Oσοι συνηθίζουν να τραβάνε βίντεο έχουν στη διάθεσή τους τη δυνατότητα λήψεων σε ποιότητα 4K/UHD, ενώ η ενσωματωμένη δυνατότητα ηλεκτρονικής απόσβεσης κραδασμών της Nikon μειώνει σημαντικά τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Επιπλέον, έχουν ενσωματωθεί εργονομικές βελτιώσεις, όπως είναι η νέα ανακλινόμενη οθόνη με λειτουργία αφής και η βαθιά λαβή για σταθερό και άνετο χειρισμό. Παράλληλα, αυτή είναι η πρώτη Nikon DSLR που περιλαμβάνει ενσωματωμένο φλας και υποστηρίζει προηγμένο ασύρματο φωτισμό με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας.

Οι αρχάριοι στον κόσμο της DSLR φωτογραφίας θα εκτιμήσουν αναμφίβολα το νέο Picture Control «Αυτόματο» mode, το οποίο βελτιστοποιεί το χρώμα, την αντίθεση και τη φωτεινότητα ανάλογα με τη σκηνή, ενώ προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους κατά τη λήψη πολλών καρέ.

Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής ζυγίζει μόλις 640 γρ., έχει βαθύ κράτημα και είναι στεγανοποιημένο. Οι φακοί DX NIKKOR έχουν compact διαστάσεις και ο συντελεστής κροπαρίσματος 1,5x του αισθητήρα της φωτογραφικής μηχανής αποδίδει την αίσθηση τηλεφωτογραφίας κατά τη λήψη με φακό FX. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η D7500 διατίθεται με πολλές επιλογές κιτ. Φωτογραφίζετε πορτρέτα ή αστικά τοπία; Επιλέξτε ένα κιτ που περιλαμβάνει τον AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR. Ταξιδέψτε με ελαφριές αποσκευές με τον compact AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR. Αποτυπώστε εντυπωσιακές σκηνές παντού στον κόσμο, χάρη στον AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR τηλεφακό zoom. Οποιο και αν είναι το θέμα σας, σίγουρα θα βρείτε το κιτ που σας ταιριάζει.