Απολαύστε Full HD προβολές σε τεράστια διαγώνιο δίχως καλώδια από βιντεοπροβολέα με μέγεθος… βιβλίου!

Aν και οι φορητοί βιντεοπροβολείς φέρνουν στο μυαλό επαγγελματικά ταξίδια, αεροδρόμια και αναρίθμητα slides παρουσιάσεων, ο Epson EB-1795F ξεπερνά κατά πολύ αυτόν τον άχαρο ρόλο! Πρόκειται για έναν projector που αν και κάλλιστα μπορεί να ελαφρύνει αισθητά τις αποσκευές ενός επαγγελματία χάρη στα μόλις 1.800 γραμμάρια του βάρους του, έχει στο κατασκευαστικό του DNA χαραγμένο και τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η Full HD ανάλυσή του μπορεί να απλωθεί σε μια διαγώνιο 300 ιντσών και να προσφέρει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε μια ολόκληρη… γειτονιά! Βρείτε έναν κήπο, στοχεύστε έναν εξωτερικό τοίχο και το αυτοσχέδιο θερινό σινεμά είναι έτοιμο σε χρόνο μηδέν. Πίσω στο σαλόνι, ο Epson EB-1795F μπορεί να τοποθετηθεί στο επίκεντρο της διασκέδασής σας, αλλά όχι υποχρεωτικά στο κέντρο του δωματίου. Γι’ αυτό φροντίζει η αυτόματη οριζόντια και κάθετη keystone διόρθωση, η οποία επιμελείται τη σωστή προβολή του περιεχομένου σας, ακόμα και αν ο βιντεοπροβολέας είναι τοποθετημένος σε ανορθόδοξη γωνία και θέση στο χώρο σας.

Επιπρόσθετα, δεν θα χρειαστεί… συσκότιση με ερμητικό κλείσιμο των παντζουριών για να απολαύσετε μια ταινία.  Τα 3.200 lumen φωτεινότητας αποτυπώνουν μια πεντακάθαρη, ολοζώντανη εικόνα, ακόμα και υπό το φως της ημέρας. Ο 3LCD projector της Epson, υποβοηθούμενος από την τεχνολογία true colours, αποδίδει πιστά κάθε απόχρωση και με αντίθεση 10.000:1, το αποτέλεσμα διακρίνεται από την κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας.

Στις ευκολίες που παρέχει ο EB-1795F οφείλουμε να προσθέσουμε την ασύρματη συνδεσιμότητα WiFi, η οποία μάλιστα μπορεί να «πυροδοτηθεί» με ένα απλό άγγιγμα, αρκεί το κινητό ή το tablet σας να υποστηρίζει τεχνολογία NFC. Eτσι, τα βίντεο των διακοπών σας, οι λήψεις της action cam ή απλώς το τελευταίο viral κλιπ του youtube αποκτά την κινηματογραφική αίγλη που του αξίζει, άμεσα, χωρίς καλώδια, απευθείας από τη συσκευή σας. Είσοδοι USB 2.0 (Type A & B), VGA, HDMI, composite, stereo mini jack είναι αυτονόητες σε έναν βιντεοπροβολέα αυτού του επιπέδου, παρά το μικρό μέγεθός του (29,2×21,3×4,4 εκατ.). Το μέγεθός του αυτό θα σας επιτρέπει να τον κουβαλάτε μαζί σας με άνεση όταν επισκέπτεστε φίλους, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε αθλητικές βραδιές τηλεθέασης! Για τους workaholics, αφήσαμε ένα άλλο πλεονέκτημα για το τέλος, τη λειτουργία gesture presenter: απλά κρύψτε με το χέρι σας το αντίστοιχο βέλος που εμφανίζεται στην επιφάνεια προβολής και ο EB-1795F προχωρά στο επόμενο slide/σελίδα της επαγγελματικής σας παρουσίασης!