Η ITWay Hellas ανακοινώνει με ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία στον χώρο των security gateways, Check Point. Η Check Point είναι η πρωτοπόρος εταιρία η οποία ουσιαστικά δημιούργησε την έννοια του Firewall.


itway_check_pointΗ ΙΤWay Hellas και η Check Point θα συνεργαστούν με γνώμονα την αύξηση του μεριδίου στον Enterprise Market αλλά ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην αγορά του Small and Medium Business, ακολουθώντας την στρατηγική του κατασκευαστικού οίκου, ο οποίος έχει εστιάσει επενδύοντας τεχνολογικά σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία συνεργατών. Επίσης, καινοτόμες τεχνολογίες όπως Ενοποιημένη Διαχείριση Απειλών (Unified Threat Management – UTM) για Virtual Gateways, νέες λύσεις όπως End Point Security με single agent, καθώς επίσης και νέες ισχυρές συνεργασίες, όπως Check Point – NOKIA security gateways.


Η ITWay Hellas, έχοντας εμπειρία στην ανάπτυξη καναλιών πιστοποιημένων συνεργατών, ακολουθώντας την ξεκάθαρη πολιτική της διανομής και εκμεταλλευόμενη και την μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία της Check Point με τον όμιλο ITWay Group S.P.A., είναι έτοιμη να βοηθήσει κάθε νέο συνεργάτη που είναι σε θέση να διακρίνει την ευκαιρία που δίνεται ακολουθώντας τις κορυφαίες λύσεις Check Point.


Λίγα λόγια για την Check Point
Η Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), παγκόσμια ηγέτης στη διασφάλιση του Internet, είναι ο μόνος προμηθευτής που προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια για δίκτυα, δεδομένα και ακραία σημεία, ενοποιημένο βάσει ενός και μόνο πλαισίου διαχείρισης. Αυτή η μοναδική προσέγγιση, προσφέρει στους πελάτες της Check Point προστασία χωρίς συμβιβασμούς, από απειλές κάθε τύπου, μειώνει την πολυπλοκότητα και περιορίζει το συνολικό κόστος κατοχής. Με τη δυναμική της αρχιτεκτονική Software Blade, η Check Point προσφέρει ασφαλείς, ευέλικτες και απλές λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως, ώστε να ανταποκρίνονται στις ακριβείς ανάγκες ασφαλείας οποιουδήποτε οργανισμού ή περιβάλλοντος. Ανάμεσα στους πελάτες της Check Point συγκαταλέγονται όλες οι εταιρείες του καταλόγου Fortune 100, καθώς και δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε μεγέθους. Οι βραβευμένες λύσεις ZoneAlarm της Check Point προστατεύουν εκατομμύρια καταναλωτές από χάκερ, spyware και κλοπή ταυτότητας.