Η Creative Technology ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει τέσσερα νέα χρώματα στο πρώτο σε πωλήσεις Bluetooth ηχείο, το Creative Muvo 2c. Τα νέα χρώματα που έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα μπλε, κόκκινο, πράσινο (λαχανί) και μαύρο είναι δροσιστικές αποχρώσεις των πορτοκαλί, ροζ, μωβ και τιρκουάζ.

Εμπνευσμένη από τα φωτεινά, ζωντανά, παιχνιδιάρικα χρώματα του καλοκαιριού, η νέα γκάμα χρωμάτων καθιστά το Muvo 2c το ιδανικό αξεσουάρ των καλοκαιρινών διακοπών για την πισίνα, την παραλία ή το βουνό, καθώς ο ελαφρύς, compact και αδιάβροχος σχεδιασμός του επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει τις μουσικές επιλογές του δυνατά, όπου και αν βρίσκεται.

Λίγα λόγια για το Creative Muvo 2c – το Compact, Αδιάβροχο, Bluetooth ηχείο που παράγει εντυπωσιακό ήχο με βαθύ μπάσο

Το Muvo 2c, με ενσωματωμένο MP3 player και MICRO SD reader, έχει σχεδιαστεί με επαγγελματικούς οδηγούς ήχου και ενσωματωμένο passive radiator για εκπληκτική απόδοση και παρέχει στους σημερινούς χρήστες smartphone και tablet μια μικρή αλλά ισχυρή λύση Bluetooth ηχείου που μπορούν να έχουν μαζί τους οπουδήποτε – καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη σκόνη. Επιπλέον, επιτρέπει τη σύνδεση ενός δεύτερου ασύρματου ηχείου για ακόμα ευρύτερη κάλυψη ήχου (virtual δημιουργία 2.1 συστήματος). Επίσης το Muvo 2c διατίθεται πλέον και με το λογισμικό Sound Blaster Control Panel για PC και Mac της Creative που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ακουστικό προφίλ τους και να τροποποιούν τις EQ ρυθμίσεις τους.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα νέα χρώματα του Creative Muvo 2c είναι άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα Public σε νέα τιμή, στα 34.99€