Μια διαφορετική, και ολότελα ξεχωριστή, «εργασιακή» εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι «20άρηδες» της ελληνικής εταιρείας πληροφορικής, Data Communication.

Την 1η εβδομάδα του Ιουλίου, 12 στελέχη της εταιρείας, με πορεία άνω των 20 ετών στην Data Communication, τόσο από τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, όσο και από τα υποκαταστήματά της σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, συμμετείχαν σε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο Team Βuilding & Orientation Activities, ενέργειες που εντάσσονται στις πολιτικές Επιβράβευσης και Διακράτησης (Reward & Engagement Program) του Ανθρώπινου Δυναμικού της Data Communication.

Η ανταμοιβή των στελεχών μιας εταιρείας για την επίτευξη ενός στόχου προωθεί το πνεύμα συνεργασίας και την ομαδικότητα. Με στόχο τη σύσφιγξη των σχέσεων τους, τη συνεργασία και την ψυχαγωγία, γνωρίζοντας μαζί νέες κουλτούρες και άλλους πολιτισμούς, αλλά και την επιβράβευση για την πολύχρονη πορεία τους στην εταιρεία, η δωδεκαμελής ομάδα αναχώρησε το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017, με πολύ κέφι και ενθουσιασμό, για το εξωτικό Μπαλί.

Οι «20άρηδες» της Data Communication, παράλληλα με το σεμινάριο, απόλαυσαν για έξι ημέρες διαμονή σε δύο από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της περιοχής, Royal Pita Maha και Ayodya Resort. Στο πλαίσιο ενός οργανωμένου προγράμματος καθημερινών δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εταιρείας για την επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί, πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις στους πιο διάσημους ναούς, επισκέψεις στους ορυζώνες, σε παραδοσιακά μπαλινέζικα σπίτια, αλλά και στο «ιερό δάσος των μαϊμούδων», το επονομαζόμενο Alas Kedaton, rafting στον ποταμό Ayung και βόλτα με ελέφαντες, υπό την καθοδήγηση έμπειρου ξεναγού.

Η κα. Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Ήταν απίστευτη ικανοποίηση να μπορώ να εκπληρώσω μία ιδέα που έπλαθα πολύ καιρό μέσα μου. Με όλα τα στελέχη που είχα τη χαρά να συνταξιδέψω στο Μπαλί, έχουμε ζήσει τόσες μοναδικές στιγμές σε αυτή την πολύχρονη διαδρομή. Για εμάς, στην Data Communication, η προσωπική ανάπτυξη, η ανταμοιβή και η επιβράβευση των στελεχών μας αποτελεί πρωταρχικό σκοπό. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρόμοιες ενέργειες που μας δένουν ως ομάδα, ανοίγουν τους ορίζοντές μας και μας παρακινούν να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά».