Η Intralot Α.Ε. ανακοινώνει την ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ Intralot Inc. με την Κρατική Λοταρία της Πολιτείας του Vermont για δύο χρόνια, από την 1η Ιουλίου 2018 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με τους όρους του αρχικού εξαετούς συμβολαίου της και των προβλέψεων δύο διετών επεκτάσεων για τη συνολική περίοδο 2010-2020. Η αξία του διετούς συμβολαίου υπολογίζεται περίπου στα 5 εκ. δολάρια ΗΠΑ.

Η συνεργασία μεταξύ της Λοταρίας του Vermont και της Intralot έχει διασφαλίσει την παροχή αξιόπιστων τεχνολογικών λύσεων και καινοτόμων προϊόντων. Τα τελευταία επτά έτη, η συνεργασία αυτή έχει αποφέρει έσοδα 636 εκ. δολαρίων και έχει συνεισφέρει 138 εκ. δολάρια στο Ταμείο Εκπαίδευσης του Vermont. Η Intralot διαθέτει ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα τυχερών παιχνιδιών που διαχειρίζεται όλες τις κληρώσεις της τριπλής λοταρίας και άλλων διαπολιτειακών κληρώσεων, διαχείριση αποθεμάτων και εφοδιασμού των ξυστών, των Fast Play, Fast Play Progressive και άλλων σχετικών υπηρεσιών. Ειδικότερα το Fast Play Progressive έχει ιδιαίτερη απήχηση μεταξύ των κατοίκων της Πολιτείας.

Η Intralot και η Λοταρία του Vermont θα συνεχίσουν τη μακρά συνεργασία τους για δύο επιπλέον έτη. Το 2016 η Λοταρία του Vermont σημείωσε ρεκόρ εσόδων 124 εκ. δολάρια που απέφεραν 26,4 εκ. δολάρια στο Ταμείο Εκπαίδευσης της Πολιτείας. Η INTRALOT και η Λοταρία θα συνεχίσουν την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογίας. Η νέα σύμβαση περιλαμβάνει πρόσθετες πινακίδες jackpot στα σημεία πώλησης, ανανεώσεις των γραφικών και εμπορικής ταυτότητας του περιεχομένου των αυτόματων μηχανών πώλησης, τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό πωλήσεων και σχετικό εξοπλισμό.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής της Λοταρίας του Vermont κα. Sabina Haskell δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς με την επέκταση της σύμβασής μας με την INTRALOT και προσβλέπουμε στη συνέχεια της συνεργασία μας με την εταιρεία».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Inc. κ. John Donahue δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχείς σε σχέση με αυτή τη συμφωνία που δίνει τη δυνατότητα στην Intralot να συνεχίσει να παρέχει σε έναν από τους πολυτιμότερους πελάτες μας πρωτοπόρες λύσεις τυχερών παιχνιδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τη Διοίκηση της Λοταρίας για την εμπιστοσύνης τους. Η έμπειρη ομάδα μας στις ΗΠΑ θα συνεργαστεί στενά με τη Λοταρία του Vermont στη νέα περίοδο για την επιτυχία των στόχων της για υπεύθυνη ανάπτυξη και μεγαλύτερη συνεισφορά για κοινωνικούς σκοπούς.»