Η Symantec Corp. ανακοινώνει ότι τοποθετήθηκε από τη Gartner, Inc. στο τεταρτημόριο των ηγετών του 2009 Magic Quadrant for Email Active Archiving. Η διαδεδομένη υιοθέτηση του Enterprise Vault δείχνει τη συνεχή πρόοδο της εταιρίας και την αποδοχή της διεθνώς.


Symantec logo

Symantec logo

Το Symantec Enterprise Vault, το οποίο έχει υιοθετηθεί από περισσότερους από 10,000 οργανισμούς παγκοσμίως, παρέχει στους πελάτες την πιο αποτελεσματική και ευφυή πλατφόρμα αρχειοθέτησης για τη μείωση τους κόστους αποθήκευσης των μη δομημένων πληροφοριών όπως είναι το περιεχόμενο email, file server και SharePoint. Το Enterprise Vault επιτρέπει στους οργανισμούς να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται και να βρίσκουν δεδομένα σε όλη την επιχείρηση και έχει αποτελέσει τη βάση για πολλές σύγχρονες στρατηγικές E-Discovery και διαχείρισης δεδομένων.


«Οι Εταιρίες-Ηγέτες διαθέτουν τα καλύτερα εργαλεία και ένα ολοκληρωμένο όραμα» σύμφωνα με την αναφορά της Gartner με την επιμέλεια των Carolyn DiCenzo και Kenneth Chin. «Έχουν τα πιο αποτελεσματικά και επεκτάσιμα προϊόντα. Κατέχουν μια αποδεδειγμένη πορεία οικονομικής απόδοσης και μια καθιερωμένη παρουσία στην αγορά. Αναφορικά με το όραμα τους, αντιμετωπίζονται ως thought leaders, με καλά δομημένα σχέδια για ευκολία στη χρήση, για την προσέγγιση της επεκτασιμότητας και ενίσχυσης του εύρους των προϊόντων. Για να εξασφαλίσουν οι πωλητές μακροπρόθεσμη επιτυχία, πρέπει να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς σχετικά με τη διαχείριση των archives, ευκολία στη χρήση και εφαρμογή, όπως και στην επαναφορά αρχείων».


«Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, η αγορά αρχειοθέτησης εξελίσσεται συνεχώς, αλλά η αξιοπιστία και η τεχνολογική πρόοδος του Symantec Enterprise Vault παραμένει σταθερή» δήλωσε ο Αθανάσιος Βαβάτσικος, Country Manager της Symantec Ελλας. «Πιστεύουμε ότι η θέση της Symantec στο τεταρτημόριο των ηγετών της Gartner επικυρώνει τη μακρά αφοσίωση της στην προσφορά μιας καινοτόμου λύσης που επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται και να βρίσκουν μη δομημένες πληροφορίες με ευκολία και σιγουριά».