Με τον Αύγουστο να βρίσκεται προ των πυλών και μαζί του και οι καλοκαιρινές διακοπές, η τεχνολογία φαίνεται να έχει αλλάξει τον τρόπο που σχεδιάζουμε πλέον τις εξορμήσεις μας αλλά και τον τρόπο που διασκεδάζουμε και χαλαρώνουμε. 

Η οργάνωση των διακοπών αναμφισβήτητα έχει γίνει ευκολότερη μέσω των πολλαπλών δυνατοτήτων συνδεσιμότητας που προσφέρει το internet καθώς οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν ιδέες και tips, να δουν φωτογραφίες και βίντεο από προορισμούς και να εξερευνήσουν διαφορετικές επιλογές. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είναι εφικτό να συγκρίνουν τις τιμές μεταξύ υπηρεσιών, βρίσκοντας τις καλύτερες προσφορές, ενώ μέσω κριτικών και reviews υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία για τη σωστή επιλογή διαμονής, διατροφής ακόμα και προορισμού.

Τι συμβαίνει όμως στο σπίτι όσο βρισκόμαστε μακριά από αυτό; Η LG Electronics (LG), μέσω του Hub Robot έχει φροντίσει έτσι ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωρίς να έχουν κανένα άγχος όταν βρίσκονται μακριά.

Η ευελιξία και η χρηστικότητα που προσφέρει η έξυπνη τεχνολογία του Hub robot θα επιτρέψει στους χρήστες να δουν άμεσα τα σημαντικά οφέλη από το εκτεταμένο Smart Home σύστημα της LG. Έχοντας ήδη λάβει αναγνώριση ως πρωτοπόρος στο IoT, η LG συνεχίζει να καινοτομεί, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της στην πρώτη ‘γραμμή’ αυτής της δυναμικής της αγοράς.

Το Hub Robot εκτός από το να προσφέρει καθημερινές ευκολίες στους καταναλωτές όπως είναι η αναπαραγωγή μουσικής, η δημιουργία σημειώσεων υπενθύμισης και η παροχή ενημερώσεων για τον καιρό και την κυκλοφορία, μπορεί να ενεργοποιήσει τον συναγερμό εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του σπιτιού, προσφέροντας πραγματική ξεγνοιασιά κατά τη διάρκεια τ