Η OnLine Data αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρεία πληροφορικής – που παρέχει λογισμικά για τη χρηστή οργάνωση και διαχείριση που παρέχουν εταιρείες Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics.

Πληθώρα επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό δουλεύουν άρτια, χάρη στα προγράμματα της, καθώς η OnLine Data γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο εργασίας της και μπορεί να καλύψει απόλυτα κάθε απαίτηση.

Ο ρόλος της OnLine Data όμως, συνεχίζεται και πέρα από την ανάπτυξη προγραμμάτων προς τους πελάτες της, καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική υποστήριξη και το σέρβις, μετά την πώληση.

Γνωρίζοντας ότι το αρτιότερο και πλέον εξελιγμένο λογισμικό, χωρίς τις μετέπειτα υποστηρικτικές υπηρεσίες μπορεί να καταστεί ανενεργό ή υπολειτουργούμενο, οδηγώντας μια επένδυση στην απαξίωση, στέκεται διαρκώς δίπλα στον επαγγελματία δικαιώνοντας την επιλογή του.

Οι έμπειροι τεχνικοί που στελεχώνουν την OnLine Data διασφαλίζουν με την ενεργή και διαρκή παρουσία τους, τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία στο χώρο του πελάτη, την απρόσκοπτη λειτουργία του λογισμικού κάθε στιγμή, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, άμεσα και αποτελεσματικά. Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών εξάλλου, αποτελεί τη διαχρονική αξία της OnLine Data, που τη διακρίνει από τις ομοειδείς εταιρείες και την έχει καταστήσει κορυφαία στο είδος της.