Η πλατφόρμα www.giveandfund.com, η πιο ενεργή πλατφόρμα crowdfunding αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, κέρδισε το βραβείο Silver στην κατηγορία CSR Activity, στο πλαίσιο του θεσμού Sports Marketing Awards της Boussias Communications.

Η πλατφόρμα θέτει στη διάθεση όσων θέλουν να αξιοποιήσουν και τον αθλητισμό για να χρηματοδοτήσουν έργα, κοινωνικές δράσεις ή πρωτοβουλίες με καλό σκοπό, τα πιο σύγχρονα εργαλεία marketing, επικοινωνίας και δικτύωσης, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες που υλοποιούν δράσεις ΕΚΕ να προβάλλουν το κοινωνικό τους έργο ή να στηρίξουν οικονομικά επιμέρους έργα, συνδυάζοντας έτσι το crowdfunding με το marketing , τις χορηγίες και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Ως σήμερα, έχουν φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα πάνω από 50 έργα, στο πλαίσιο των οποίων έχει συγκεντρωθεί ποσό πάνω από 200.000 €. Από αυτά, 25 έργα συγκέντρωσαν περίπου 150.000 € για την υποστήριξη αθλητών, ΜΚΟ, ευγενών σκοπών που αξιοποίησαν τον αθλητισμό και αθλητικές εκδηλώσεις για τη χρηματοδότησή τους. Τα έργα αυτά στήριξαν 13 ΜΚΟ, επτά Ολυμπιακά &Παραολυμπιακά αθλήματα και τους αθλητές τους.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη βράβευση αυτή δηλώνει ο ιδρυτής της πλατφόρμας κ. Γιάννης Χατζήμπεης, ο οποίος σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Boussias Communications και την Κριτική Επιτροπή του θεσμού για την τιμητική αυτή διάκριση. Δεσμευόμαστε ότι, μέσα από το GIVE&FUND, θα εξακολουθούμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες αθλητών, αθλούμενων, ανθρώπων με όραμα, αλλά και οργανισμών που υπηρετούν το κοινό καλό. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να αναδεικνύουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες εταιρειών που αντιλαμβάνονται την κοινωνική προσφορά ως αναπόσπαστο κομμάτι του εταιρικού τους γίγνεσθαι».