Η APC by Schneider Electric ανακοίνωσε στο Gartner Data Center Conference το νέο 3φασικό UPS APC Symmetra PX 250/500kW για data centers, το οποίο προσφέρει ιδιαίτερα υψηλό βαθμό απόδοσης, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία και N+1 εφεδρεία, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για data centers.


Το APC Symmetra PX 250/500kW είναι το πρώτο πραγματικά modular σύστημα UPS που αναβαθμίζεται εύκολα με βήματα των 25kW έως τα 500kW. Αυτή η νέα βαθμιδωτή λύση ισχύος είναι ιδανική για εγκαταστάσεις υψηλής πυκνότητας και ισχύος, κλειδί για την μεγιστοποίηση του virtualization στα data centers.


apc_symmetra_px_500Το APC Symmetra PX 250/500kW προσφέρει υψηλής απόδοσης, online διπλής μετατροπής modules, ισχύος 25kW, μεγάλης διάρκειας ζωής hot-swap μπαταρίες, interface γραφικών με μεγάλη οθόνη αφής και ενσωματωμένο χειροκίνητο μεταγωγικό διακόπτη συντήρησης με πίνακα διανομής. Το νέο Symmetra PX προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία διάταξης για data center, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε σειρά με τον εξοπλισμό IT είτε με την πλάτη σε τοίχο για οικονομία χώρου. Στο μέλλον, το Symmetra PX 250/500kW θα μπορεί παραλληλιστεί έως τα 2 MW. Είναι ιδανική πλατφόρμα για κρίσιμης σημασίας εφαρμογές σε μεσαία και μεγάλα data centers.


Το UPS APC Symmetra PX 250/500kW προσφέρει ένα πραγματικά modular, βαθμιδωτό σύστημα που αποτελείται από κύριες και εφεδρικές μονάδες, ισχύος, συσσωρευτών, ελέγχου και επικοινωνίας, όλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για ευκολία εγκατάστασης και αναβάθμισης. Αυτή η αρχιτεκτονική ελαχιστοποιεί τις απώλειες και μειώνει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, καθώς επιτρέπει στους IT managers να διαστασιολογήσουν την απαιτούμενη ισχύ και αυτονομία που πραγματικά χρειάζονται, αλλά, να διατηρήσουν την δυνατότητα να τα αυξήσουν, καθώς οι ανάγκες ισχύος ή διαθεσιμότητας αυξάνονται. Το Symmetra PX 250/500kW, χαρακτηρίζεται από υψηλές δυνατότητες διαχείρισης και διαθέτει επίσης, αυτόματη λειτουργία προγνωστικής διάγνωσης, αυξημένη δυνατότητα υπερφόρτισης και αναβάθμιση του firmware χωρίς διακοπή της λειτουργίας του. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ένα UPS με υψηλή εφεδρεία και διαθεσιμότητα που με την σειρά τους συμβάλλουν στην αύξηση της συνολικής αξιοπιστίας του data center, μετριάζοντας τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους, βασικό λόγος διακοπής της λειτουργίας των data center.


Το APC Symmetra PX 250/500kW UPS θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική τον Ιούλιο του 2009 σε συνθέσεις από τα 25 έως τα 500kW. Με το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό InfraStruXure® Central, εύκολα προσβάσιμο με έναν browser, που προσφέρει παρακολούθηση ισχύος, ψύξης και περιβαλλοντική διαχείριση σε επίπεδο rack ή room, θα μπορούν οι χρήστες να αξιοποιήσουν τις αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης που προσφέρει το νέο APC Symmetra PX 250/500kW.