H Ιntertech παρουσιάζει τις νέες σειρές Bluetooth ακουστικών της, iLuv Metal Forge Air 2, iLuv Neon Air 2 & iLuv Bubble Gum Air και μπαίνει δυναμικά στην αγορά των Bluetooth ακουστικών. 

Τα iLuv παραμένουν σταθερά love brand στην ελληνική αγορά, χαρίζοντας κορυφαία ποιότητα ήχου και στυλ, με έμπνευση από τη Νέα Υόρκη.

Τα Bluetooth ακουστικά σειράς iLuv Metal Forge Air 2, είναι τα πιο premium από τις νέες σειρές. Ασύρματα επαναφορτιζόμενα και με εργονομικό σχεδιασμό ακουστικού (angled in-
ear), διαθέτουν μαγνητικό κλείδωμα για να μην μπερδεύονται. Ανθεκτικά στον ιδρώτα και τη σκόνη, προσφέρουν ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου με βελτιωμένο μπάσο και ξεχωρίζουν για το μεταλλικό σχεδιασμό αλουμινίου που έχουν στα χρώματα του iPhone (ροζ χρυσό, ασημί, μαύρο). Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο με voice command (αγγλικά μόνο) και έχουν εμβέλεια έως 10 μέτρα.

Τα Bluetooth ακουστικά iLuv Neon Air 2 είναι ασύρματα επαναφορτιζόμενα με επίπεδο καλώδιο για να μην μπλέκονται, ανθεκτικά στον ιδρώτα και με έλεγχο αναπαραγωγής μουσικής- έντασης του ήχου και των κλήσεων από το χειριστήριο. Είναι διαθέσιμα σε 3 κορυφαία χρώματα: μαύρο, πράσινο (lime) και ροζ.

Η Bluetooth σειρά iLuv Bubble Gum Air είναι η πιο basic, διαθέτει ειδικό σχεδιασμό ελαφριού τύπου και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, ροζ και άσπρο.

Καλό Καλοκαίρι παρέα με τα αγαπημένα σας iLuv!