Το πιο πολυαναμενόμενο MMO της χρονιάς θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων στις 25 Σεπτεμβρίου. Το Aion The Tower of Eternity φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο MMO του 2009, το οποίο σας τοποθετεί στο κέντρο ενός προαιώνιου πολέμου απαράμιλλης ομορφιάς.


aionΗ NCsoft ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Aion, του πολυαναμενόμενου online παιχνιδιού όπου οι παίκτες παίρνουν μέρος σε έναν προαιώνιο πόλεμο ανάμεσα σε ουράνια πλάσματα – έναν πόλεμο που θα καθορίσει την τύχη του κόσμου τους. Το Aion θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Σεπτεμβρίου 2009.


Ξεχωρίζοντας από όλα τα ΜΜΟ που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, το Aion είναι μια μοναδική online εμπειρία όπου η πτήση δεν είναι απλά ένας τρόπος να εξερευνήσεις το τοπίο- είναι αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού, των quest και των μαχών. Οι παίκτες ρίχνονται στην μάχη μέσα σε εκατοντάδες quest, καθώς προσπαθούν να σώσουν έναν κόσμο που έχει κυριολεκτικά κοπεί στα δύο ύστερα από αιώνες πολέμων.


Χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο ευέλικτα και προσαρμόσιμα συστήματα διαμόρφωσης χαρακτήρων, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά μοναδικούς χαρακτήρες και να εξερευνήσουν έναν κόσμο με εκπληκτικά γραφικά αιθέριας ομορφιάς και απόκοσμους κατοίκους, μυστηριώδους εχθρούς, και πανάρχαια μυστικά.


aion02Το Aion θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα σε δύο εκδόσεις- Standard (Steelbook) και Collectors. Οι
παίκτες μπορούν αν εκμεταλλευτούν την ειδική προσφορά preorder, με την οποία απoκτούν δικαίωμα να πάρουν
μέρος στα Aion Closed Beta events που θα διξαχθούν στις παρακάτω ημερομηνίες


Παρασκευή, 3 Ιουλίου έως Δευτέρα, 6 Ιουλίου
Παρασκευή, 17 Ιουλίου έως Δευτέρα, 20 Ιουλίου
Παρασκευή, 31 Ιουλίου έως Δευτέρα, 3 Αυγούστου
Παρασκευή, 14 Αυγούστου έως Δευτέρα, 17 Αυγούστου
Περισσότερες πληροφορίες για τα Aion preorder μπορείτε να βρείτε στο www.aiononline.com/preorder.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.aiononline.com