Προσωπικές δημιουργίες των καλύτερων παικτών του παγκόσμιου επαγγελματικού gaming, τα PC περιφερειακά της Steel Series (πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά, επιφάνειες, αξεσουάρ, κ.α.) αποτελούν μονόδρομο για μια διάκριση στα τουρνουά.


steel_series_fnatic_teamΔεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα συγκεκριμένα περιφερειακά αποτελούν αποκλειστική επιλογή εκατοντάδων gaming ομάδων σε όλο των κόσμο. Με παγκόσμια δραστηριότητα και σε χορηγικό επίπεδο, η Steel Series είναι, μεταξύ άλλων, επίσημος συνεργάτης/ χορηγός και του ελληνικού Electronic Sports League (www.esl.eu/gr).


Tα Steel Series δεν αποτελούν μια «φτηνή» επιλογή. Σχεδιασμένα να προσφέρουν την «απόλυτη» αίσθηση και ακρίβεια που απαιτούν τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια και προορισμένα για «αυστηρά επαγγελματική» χρήση, τα Steel Series δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό ως προς την υψηλή ποιότητα, έχοντας όμως μια άριστη σχέση απόδοσης/ τιμής, ιδιαίτερα εάν συνυπολογίσετε και την 5ετή εγγύηση (σημ.: ισχύει για όλα τα προϊόντα της Steel Series, εκτός των gaming επιφανειών/surfaces).


steel_series_mouse_wowΜε τα πραγματικά ξεχωριστά μοντέλα και χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τα εντυπωσιακά χρωματιστά headsets που εκτός από το gaming μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε μουσική συσκευή, τα πρωτότυπα τύπου-Ζ «World of Warcraft» official πληκτρολόγια, τα απίστευτα mouse-accessories για να «πειράξετε» και να επιταχύνετε το απλό gaming ποντίκι σας και πολλά, πολλά ακόμα, είναι βέβαιο ότι χρησιμοποιώντας τα gaming περιφερειακά της Steel Series, θα δείτε το gaming με άλλο μάτι…


Περισσότερα για τα προϊόντα Steel Series θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.steelseries.com. Από αυτό το καλοκαίρι, τα μοναδικά αυτά gaming προϊόντα διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα της ελληνικής αγοράς, καθώς η Dionic AEBE (www.dionicgroup.com) ανέλαβε πρόσφατα την επίσημη διανομή, εγγύηση και τεχνική υποστήριξή τους στην Ελλάδα.