H διοίκηση του ομίλου Virtual Trip ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό της Virtual Trip του Ευάγγελου Κωτσοβίνου με τον ρόλο του Chief Strategy Officer. Παράλληλα, με επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή του oμίλου επιχειρήσεων στο 10ο International Venture Capital Forum.


vtripgroupΟ κ. Κωτσοβίνος, έχει τη θέση του VP στη Morgan Stanley για θέματα Τεχνολογίας και παλαιότερα είχε εργαστεί στα T-Labs μετατρέποντας R&D σε VC-funded Internet start-up. Έχει PhD από το Πανεπιστήμιο Cambridge και θα ηγηθεί της δραστηριότητας προσέλκυσης επενδυτών του ομίλου.


Η συμμετοχή της Virtual Trip στο Venture Capital Forum αποτελεί στρατηγική επιλογή της διοίκησης του oμίλου και συνδέεται άμεσα με την πρωτοβουλία One Hundred Start Ups της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών.


Οι επιχειρήσεις της Virtual Trip που συμμετείχαν στο 10ο International Venture Capital Forum ήταν οι Επίγνωσις, Solo Gateway, Insurance Manager, MVNS και NGLS, οι οποίες προσέλκυσαν το αρχικό ενδιαφέρον σημαντικού αριθμού επιχειρήσεων Venture Capital.


Η είσοδος επενδυτών στις Spin Out επιχειρήσεις με στόχο την ταχεία επέκτασή τους στις διεθνείς αγορές αποτελεί στρατηγική επιλογή του ομίλου και η οριστικοποίηση των σχετικών συμφωνιών αναμένεται εντός του έτους.