Μια συναρπαστική περιπέτεια θα ξετυλίγεται πλέον καθημερινά στο κέντρο του Allou! Fun Park.


Ένα μοναδικό παιχνίδι που απαιτεί από τους συμμετέχοντες να σκεφτούν πώς θα επιβιώσουν για να αποδράσουν από ένα μυστηριώδες νησί! Το
Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας σε συνεργασία με την Great Escpace,τον ηγέτη των δωματίων απόδρασης, παρουσιάζει το The Volcano Island: το μεγαλύτερο escape room στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη και το μοναδικό στον κόσμο που συνδυάζει δράση τόσο σε κλειστούς όσο και ανοιχτούς χώρους.

Στο The Volcano Island οι παίκτες βρίσκονται σε ένα τροπικό νησί, όπου τους υποδέχεται ο μάγος – φύλαρχος. Στόχος είναι να να επιβιώσουν από τις δοκιμασίες που τους περιμένουν και να φύγουν από νησί με τον αμύθητο θησαυρό στα χέρια τους! 

Το τροπικό σκηνικό του The Volcano Ιsland στήθηκε στο κέντρο του πάρκου σε μία έκταση ενός στρέμματος που συνθέτουν η πυκνή βλάστηση, ένα ποτάμι, καλύβες, φυσικά και τεχνητά εμπόδια, ένα «ενεργό» ηφαίστειο και πολλούς κρυμμένους γρίφους. Οι παίκτες δεν πρέπει όμως απλά να λύσουν τους γρίφους χρησιμοποιώντας το μυαλό τους αλλά να περάσουν και δοκιμασίες που απαιτούν σωματική δραστηριόητα, να σκαρφαλώσουν, να συρθούν και να βραχούν.

Γίνε και εσύ πρωταγωνιστής στην συναρπαστική περιπέτεια του The Volcano Island. Οι οδηγίες είναι σαφείς: Σκέψου – Επιβίωσε – Απόδρασε.