H Ιntertech προσθέτει χρώμα και στις φετινές σας διακοπές με την καταπληκτική γκάμα των αδιάβροχων φωτογραφικών της. Αποθανατίστε όμορφες στιγμές μέσα και έξω από το νερό με ποιότητα εικόνας Lumix!

Απολαύστε τις διακοπές σας με τη DMC-FT30 σε τέσσερα υπέροχα χρώματα. Ειδικά κατασκευασμένες για να αντέχουν σε βάθος 8 μέτρων κάτω από το νερό αλλά και από πτώσεις ύψους 1,5 μέτρου. Με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixels, ανάλυση βίντεο σε High Definition, δημιουργικά πανοράματα, 12 διαφορετικά εφέ αλλά και ενσωματωμένη μνήμη περίπου 220 ΜΒ, η DMC-FT30 είναι το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού!

Για αυτούς που θέλουν να φτάσουν τη φωτογραφία στα άκρα, η Intertech προσφέρει αυτό το καλοκαίρι την ανανεωμένη DMC-FT5, με anti-fog system στην κάλυψη του φακού για να μη θολώσει ποτέ. Ικανή να φτάσει τα 13 μέτρα κάτω από το νερό και εφοδιασμένη με άλλες δυνατότητες όπως GPS, Time-Lapse, Δημιουργικό Πανόραμα, 14 διαφορετικά εφέ και πυξίδα.

Οι φωτογραφικές της ιδιότητες είναι υψίστης δυναμικής που προσφέρονται από έναν αισθητήρα 16.1 Megapixels MOS τεχνολογίας, με LEICA φακό, 4.6Χ οπτικό zoom και σταθεροποίηση στον φακό. Τέλος, μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi και της εφαρμογής Image App, ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει τις φωτογραφίες του στα social media, να τις αποστείλει με e-mail ή να τις αποθηκεύσει στο κινητό του.