Η Siemens είναι ο νικητής του διεθνούς βραβείου 3D Printing Industry Award στην κατηγορία “3D Printing εφαρμογή της χρονιάς”.

Η εταιρεία τιμήθηκε για την πρώτη στον κόσμο επιτυχημένη δοκιμή των πτερυγίων αεριοστροβίλων που κατασκευάστηκαν με την τεχνολογία 3D Εκτύπωσης, Αdditive Μanufacturing (AM). Το βραβείο παραδόθηκε στους εκπροσώπους της Siemens από τον Michael Petch, αρχισυντάκτη του «3Dprintingindustry.com», στην τελετή απονομής του βραβείου στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, παρουσία διεθνών εμπειρογνωμόνων της AM βιομηχανίας.

Νωρίτερα φέτος, η Siemens ανακοίνωσε μια σημαντική ανακάλυψη στην 3D εκτύπωση: μια διεθνής ομάδα με τη συμμετοχή μηχανικών της Siemens στο Finspång/ Σουηδία, το Lincoln/ Ηνωμένο Βασίλειο και το Βερολίνο / Γερμανία μαζί με εμπειρογνώμονες της Materials Solutions στο Worcester / Ηνωμένο Βασίλειο ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη δοκιμή απόδοσης σε συνθήκες πλήρους φόρτισης των πρώτων πτερυγίων αεριοστροβίλων που θα κατασκευαστούν ποτέ χρησιμοποιώντας AM.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι αναγνώστες του «3Dprintingindustry.com», μιας κορυφαίας πηγής ειδήσεων στο διαδίκτυο σχετικά με τη συγκεκριμένη βιομηχανία, ψήφισαν αυτό το επίτευγμα σε έναν από τους πιο απαιτητικούς τομείς του AM, ως την καλύτερη 3D printing εφαρμογή της χρονιάς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για τα εκτυπωμένα πτερύγια αεριοστροβίλων και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς οι ψήφοι προέρχονται από μέλη της κοινότητας της 3D εκτύπωσης», δήλωσε ο Phil Hatherley, Γενικός Διευθυντής Materials Solutions – A Siemens Business. «Μ’ αυτό το βραβείο αποδεικνύου