Η Intertech παρουσιάζει τη νέα φωτογραφική μηχανή της Panasonic, LUMIX GH5, την πρώτη DSLM φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με 6Κ στη φωτογραφία (30 καρέ/δευτερόλεπτο) και 4Κ βίντεο 60p/50p, εγκαινιάζοντας νέα εποχή στην ιστορίας της φωτογραφίας και του βίντεο.

Πρόκειται για το μοντέλο με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και επαγγελματικού βίντεο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα από την Panasonic. Χάρη στο νέο αισθητήρα 20.3-megapixel Digital Live MOS και τον επεξεργαστή Venus, παράγεται ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας σε ανάλυση & χρώματα, με δυνατότητα μείωσης του θορύβου υψηλής ακρίβειας (High Precision Multi Process Noise Reduction).

O νέος επεξεργαστής εικόνας Venus αποδίδει στις εικόνες ακρίβεια και λεπτομέρεια. Επιπλέον, η GH5 διαθέτει διπλό σταθεροποιητικό σύστημα σε 5 άξονες για ακόμα πιο σταθερές φωτογραφίες, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για νυχτερινές λήψεις ή λήψεις με ένα χέρι.

Η επαναστατική LUMIX GH5 παρέχει πρωτοποριακή εμπειρία επαγγελματικού βίντεο, με 4Κ 60p/50p για πρώτη φορά στην ιστορία των DSLM φωτογραφικών μηχανών και δυνατότητα παραγωγής βίντεο χωρίς όριο στο χρόνο βιντεοσκόπησης. Ακόμα, η GH5 παράγει ανάλυση χρώματος 4:2:2 στα 10-bit 4K 30p/25p βίντεο για ακόμα πιο αξιόπιστη απόδοση των χρωμάτων. Διαθέτει νέα τεχνολογία DFD (Depth from Defocus) για υψηλής ταχύτητας επεξεργασία σήματος σε maximum βαθμό των 480 καρέ/δευτερόλεπτο.

O συνδυασμός της νέας τεχνολογίας αντίθεσης AF και της νέας τεχνολογίας DFD συμβάλλουν στο πιο γρήγορο επίπεδο auto focus στην αγορά (~ 0,05 δευτερόλεπτα AF). Αξίζει να σημειωθεί η κατασκευή του σώματος από κράμα μαγνησίου, η οποία εξασφαλίζει στη φωτογραφική μηχανή ανθεκτικότητα στη σκόνη, αδιαβροχοποίηση και αντοχή στο κρύο μέχρι -10 βαθμούς κελσίου.

Τέλος, η καινοτόμα LUMIX GH5 διαθέτει συνδεσιμότητα με Bluetooth & Wi Fi για άμεσο sharing των φωτογραφιών στα social media.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά/Λειτουργίες:

• 4Κ φωτογραφία στα 60 καρέ/δευτερόλεπτο

• Έλεγχος διαβάθμισης 3 χρωμάτων (εκτός από hue & saturation)

• Intelligent Detail processing για καλύτερη καταγραφή ακμών

• Μεγαλύτερο πλέγμα από τη GH4 με 6×6 για περισσότερη λεπτομέρεια σε θέματα με υφή

• Ανάγνωση της κίνησης του θέματος και του πεδίου defocus του φακού για δημιουργία «χάρτη» εστίασης

• Ταχύτητα ριπής (burst shooting) στα 15MP/30 καρέ

• Δύο θύρες για κάρτα SD

• Μεγάλη οθόνη OLED 3.680 κουκίδων