H Konami ανακοινώνει επίσημα την εμφάνιση του Fernando Torres στο νέο Pro Evolution Soccer 2010 που αναμένεται. Ο Torres, ο οποίος έχει σημειώσει αρκετές διεθνείς επιτυχίες, θα φιγουράρει στη διαφημιστική καμπάνια του PES 2010, μαζί με τον Messi.


pes2010_torres2_smΟ Fernando Torres γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1984, και έγινε γνωστός το 2001 βοηθώντας την Ισπανία να κερδίσει την Γαλλία, σκοράροντας το μοναδικό γκολ στον τελικό. Ο Torres υπέγραψε με την Atlético de Madrid στην ηλικία των 11ετών, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην ομάδα στην ηλικία των 17 ετών και έβαλε συνολικά 82 γκολ για την ομάδα αυτή. Το 2007 ως παίκτης της Liverpool απέκτησε 26 εκατομμύρια λύρες. Στο EURO 2008 ήταν πάλι ο μοναδικός παίκτης που έβαλε γκολ, στον τελικό εναντίον της Γερμανίας.


“Όλοι γνωρίζουμε πως η σειρά PES της Κonami είναι η καλύτερη και η ρεαλιστικότερη όσον αφορά στα football simulation παιχνίδια”, σχολίασε ο Torres. “Το νέο παιχνίδι της σειράς δείχνει εκπληκτικό και ανυπομονώ να δω τον εαυτό μου εν δράση στο PES 2010.”


Παράλληλα η Κonami αποκάλυψε και κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά για το περιεχόμενο του PES 2010:


Ρεαλιστικό:Το PES 2010 θα είναι περισσότερο ρεαλιστικό από ποτέ. Η κίνηση των παικτών, η εναλλαγή της μπάλας, τα σουτ θα είναι βελτιωμένα όσο ποτέ άλλοτε. Οι σπουδαίοι παίκτες που θα συμμετέχουν θα βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά θα ανακοινωθούν αργότερα.


Χαρακτηριστικά παικτών: Ο κάθε παίκτης θα διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, στα οποία θα μπορείς να βασίσεις τη στρατηγική σου. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα έχουν ονόματα. Για παράδειγμα, ο Torres φημίζεται για την ικανότητα του να σουτάρει στην penalty περιοχή. Αυτή η ικανότητα του θα ονομάζεται “‘Fox in the Box” στο PES 2010. Επίσης ο ίδιος παίκτης, o Torres, μπορεί πολύ εύκολα να πασάρει τη μπάλα σε συμπαίκτη του, ο οποίος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για σουτ. Αυτή η ικανότητα του θα ονομάζεται “Goal Poacher” στο PES 2010.


Άμεση αλλαγή τακτικής: Το PES 2010 θα διαθέτει νέο σύστημα τακτικής όσο αναφορά στην επίθεση και στην άμυνα. ‘Aνα πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα θα μπορείτε να αλλάξετε άμεσα την τακτική που χρησιμοποιείτε.


Master League: Στο PES 2010 τα Champions League και Europa Leagues έχουν ενσωματωθεί στο Master League. Οι επιτυχίες στο Master League θα έχουν συνέπειες και στις άλλες δύο διοργανώσεις. Επίσης το δέλεαρ του Ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκτηθούν δυνατότεροι παίκτες. Το σύστημα των μεταγραφών και των συμβολαίων έχει ανανεωθεί πλήρως και είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό.


Σχολιασμός: Ο σχολιασμός στο PES 2010, από τους Jon Champion και Mark Lawrenson στο εικονικό commentary box, θα είναι πιο αποτελεσματικός και ρεαλιστικός από ποτέ. Θα βασίζεται στη δράση των παικτών και τα σχόλια θα αφορούν στις ικανότητες και στις κινήσεις των παικτών. Παράλληλα, θα γίνεται λεπτομερής ανάλυση των αγώνων, όπως ακριβώς γίνεται και στην πραγματικότητα.


Πόλυ σύντομα η Konami θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του PES 2010.