Η εταιρία Taylor Telephone Cooperative, Inc. υπέγραψε σύμβαση με την Conklin-Intracom, θυγατρική της Intracom Telecom στις Η.Π.Α, για την παροχή υπηρεσιών video στους συνδρομητές της στo Τέξας, χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη λύση fs|cdn της Intracom Telecom.


fscdnΟι συνδρομητές της Taylor Telephone θα έχουν πρόσβαση σε κανάλια υψηλής και κανονικής ευκρίνειας (High & Standard Definition), καθώς και σε πληθώρα νέων υπηρεσιών και λειτουργιών, όπως την ψηφιακή εγγραφή video (Digital Video Recording) και την «παύση ζωντανού προγράμματος» (Pause Live TV). Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες πάνω στην πρόσφατα ολοκληρωμένη εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών (Fiber-To-The-Home), που επιτρέπει τη ροή video σε κωδικοποίηση MPEG-2 και MPEG-4.


Ο κ. Steve Singletary, Assistant Manager της Taylor Telephone, δήλωσε σχετικά: «Η Conklin-Intracom μας προσέφερε μια ολοκληρωμένη λύση, αναγνωρισμένες υπηρεσίες υποστήριξης αλλά και περισσότερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά από αυτά που αρχικά είχαμε απαιτήσει. Έτσι θα δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαμβάνουν προηγμένες υπηρεσίες ψηφιακής τηλεόρασης, επιπρόσθετα των υπηρεσιών τηλεφωνίας και γρήγορου internet που τους παρέχει ήδη η εταιρία μας».


«Η συμφωνία μας με την Taylor Telephone Cooperative επιδεικνύει την ευελιξία της IPTV λύσης μας, η οποία ανταποκρίνεται επιτυχώς σε πολλαπλές δικτυακές υποδομές που πλέον υλοποιούν οι σύγχρονοι πάροχοι. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που επιλεχθήκαμε από την Taylor Telephone ως ο IPTV συνεργάτης τους και έτοιμοι να τους υποστηρίξουμε αποτελεσματικά, προκειμένου να επεκτείνουν το πελατολόγιο και να αυξήσουν τα έσοδα τους» δήλωσε ο κ. Ίαν Μελέτιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Conklin-Intracom.