Η SAP πρόσφατα παρουσίασε τα σχέδιά της, καθώς και νέα εργαλεία που θα βοηθήσουν τους πελάτες της να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πολύπλοκες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις σε ένα κόσμο που κατακλύζεται από δεδομένα.

Η SAP είναι ο «έξυπνος» οδηγός για την πλοήγηση μέσα σε αυτή τη ζούγκλα δεδομένων, παρέχοντας αναλυτικές εφαρμογές με δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις πηγές δεδομένων μέσω του cloud, λύσεις συνεργατικής νοημοσύνης που βοηθούν τις εταιρίες να κατανοήσουν και να αντιδράσουν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας και, τέλος, «έξυπνους» βοηθούς που εξαλείφουν τις βαρετές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Το machine learning στην πλατφόρμα SAP S/4HANA® Cloud κάνει τις εταιρίες πιο «έξυπνες» και αυτοματοποιημένες
Η SAP ξεκίνησε τη διάθεση του SAP S/4HANA® Cloud 1705, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κάνουν τις διεργασίες τους πιο αποδοτικές και αυτοματοποιημένες. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της έκδοσης 1705 είναι η γενική διάθεση του SAP® Co-Pilot, ενός ψηφιακού βοηθού για τις επιχειρήσεις που αντιλαμβάνεται το επιχειρησιακό περιβάλλον, προωθεί την αποδοτική συνεργασία, αναγνωρίζει γρήγορα τους επιχειρησιακούς στόχους και δημιουργεί συνδέσεις με αυτούς και προσφέρει ακόμη και δυνατότητες συνομιλίας με βάση το τι συμβαίνει. Επιπλέον, οι ενσωματωμένες δυνατότητες machine learning παρέχουν προγνωστικά analytics για αυξημένη αποδοτικότητα του τελικού χρήστη, αυτόματη αντιστοίχιση τιμολογίων και άλλες δυνατότητες.

Η πλατφόρμα SAP S/4HANA Cloud είναι η «έξυπνη» ERP λύση λογισμικού ως υπηρεσίας (software-as-a-service) με δυνατότητες analytics, ψηφιακού βοηθού, machine learning, καθώς και το βραβευμένο περιβάλλον χρήστη SAP Fiori®.

Άλλες νέες δυνατότητες στην έκδοση SAP S/4HANA Cloud 1705 περιλαμβάνουν τα εξής:
Σημαντική επιτάχυνση οικονομικών δυνατοτήτων για μεγάλες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένης της εξαγωγής οικονομικών αναφορών με βάση τα θεσμικά πρότυπα, του SAP S/4HANA Cloud για τον Χρηματοπιστωτικό τομέα και της ενοποίησης με την πρόσθετη εφαρμογή ηλεκτρονικών πληρωμών της SAP.
Τη διάθεση καινοτόμων «end-to-end» διαδικασιών για τον κατασκευαστικό τομέα, οι οποίες δίνουν πλήρη εικόνα του οικονομικού αντίκτυπου των διαφόρων λειτουργιών και τη δυνατότητα για διαχείριση αποθεματικών και προμηθευτών, επιτρέποντας την άμεση και συνεχή ρύθμιση της παραγωγής με βάση τη ζήτηση.
Τη εφαρμογή SAP Project Companion για smartphones, η οποία διευκολύνει τη συνεργασία για τις καθημερινές δραστηριότητες και προσφέρει άμεση ανατροφοδότηση μέσω push notifications.
Επιπρόσθετη ενσωμάτωση συστημάτων τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών παραγγελιοληψίας, για την αυτοματοποίηση των πωλήσεων.

Οι νέες, ενημερωμένες εκδόσεις analytics βοηθούν τις επιχειρήσεις να απλοποιούν τις διαδικασίες τους, να διατηρούν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και να δρουν σε πραγματικό χρόνο

Νέες καινοτομίες σε όλο το χαρτοφυλάκιο των λύσεων analytics δίνουν στους πελάτες καλύτερη εικόνα των επιχειρήσεών τους μέσα από τα υβριδικά και cloud συστήματα που έχουν εγκαταστήσει, αλλά και νέες δυνατότητες στο διευρυμένο σύστημα ψηφιακής καινοτομίας SAP Leonardo.

Η ενημέρωση της εφαρμογής SAP Analytics Cloud (πρώην SAP BusinessObjects™ Cloud) είναι επίσης πρ