Η Canon Europe, πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του σαρωτή imageFORMULA DRM260.

Πρόκειται για την ιδανική συσκευή για κάθε επαγγελματική λειτουργία ή για εταιρείες με υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της διανομής των σαρωθέντων εγγράφων, και προσφέρει υψηλή ταχύτητα σάρωσης, ασυναγώνιστη απόδοση στην τροφοδοσία χαρτιού, βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ανώτερη αξιοπιστία.

Ανώτερη ποιότητα και ταχύτητα σάρωσης

Ο imageFORMULA DRM260 είναι ιδανικά ρυθμισμένος έτσι ώστε να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του σύγχρονου και εντατικού περιβάλλοντος στο γραφείο, παρέχοντας σημαντικές βελτιώσεις στην παραγωγικότητα των επαγγελματικών σαρώσεων. Η πλειονότητα της μεγάλης επεξεργαστικής ισχύος στη σάρωση που διαθέτει η συγκεκριμένη συσκευή, επιτυγχάνεται χάρη στον ενσωματωμένο επεξεργαστή, ο οποίος επιτρέπει ταχύτητες έγχρωμης σάρωσης της τάξης των 60 σελίδων ανά λεπτό (pages per minuteppm), σε συνδυασμό με ήσυχη, πλην όμως αξιόπιστη αυτόματη τροφοδοσία εγγράφων – Automatic Document Feeder (ADF), με την οποία είναι σε θέση να διαχειρίζεται 80 φύλλα χαρτιού.

Επιπλέον, ένας νέος επεξεργαστής DR από την Canon, παρέχει βελτιωμένη επεξεργασία και ποιότητα εικόνας, χωρίς την ανάγκη να βασίζεται στην απόδοση ενός μεμονωμένου PC. Χάρη σε αυτήν την ενσωματωμένη απόδοση, όλοι οι χρήστες μπορούν να αξιοποιούν την ταχύτητα και την αξιοπιστία της συσκευής. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής DR υποστηρίζει επίσης μια νέα καινοτομική τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, η οποία μπορεί να παρέχει με σταθερό τρόπο, εξαιρετικές εικόνες, ειδικά όσον αφορά την οπτική αναγνώριση χαρακτήρων – Optical Character Recognition (OCR).

Ευέλικτη επεξεργασία εγγράφων

Ο imageFORMULA DRM260 διαθέτει την ευελιξία που του επιτρέπει να συλλαμβάνει με ακρίβεια ένα τεράστιο εύρος εγγράφων, τα οποία συνιστούν τις σύγχρονες ροές εργασίας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των γραπτών εφαρμογών, των νομικών εγγράφων, των αποδείξεων, των επαγγελματικών καρτών και των μακροσκελών εγγράφων. Επιπλέον, μπορεί να επεξεργαστεί έγγραφα διαφορετικού πάχους, είδους και μήκους, χάρη στη λειτουργία Long Document Scanning Mode και τον στιβαρό μηχανισμό τροφοδοσίας χαρτιού.

Η λειτουργία Long Document Scan Mode επιτρέπει τη διαχείριση μακρύτερων εγγράφων, μέχρι και 5.588mm σε μήκος και παράλληλα ακόμη περισσότερη ευελιξία στη διαχείριση ευαίσθητων εγγράφων, απλώς και μόνο με την εισαγωγή τους στον φορέα τροφοδοσίας φύλλων Α4, ο οποίος θα προστατέψει το χαρτί, καθώς αυτό κινείται μέσα στον τροφοδότη εγγράφων. Ο imageFORMULA DRM260 μπορεί επίσης να σαρώσει με ευκολία διαβατήρια με IC chip και πάχος μέχρι και 6mm. Ειδικά αυτό το χαρακτηριστικό απαλλάσσει από την ανάγκη χρήσης επίπεδου σαρωτή για σάρωση διαβατηρίων, εξοικονομώντας έτσι χώρο και χρήμα.

Απαράμιλλη αξιοπιστία και ευχρηστία

Ο imageFORMULA DRM260 ενισχύει περαιτέρω την παραγωγικότητα στη σάρωση μεγάλου όγκου εγγράφων, χάρη στη δυνατότητα εντοπισμού σφαλμάτων κατά την τροφοδοσία χαρτιού, αλλά και στους αισθητήρες εξαγωγής χαρτιού. Ειδικά για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλους όγκους εγγράφων, ο αισθητήρας διάγνωσης σφαλμάτων τροφοδοσίας χαρτιού αντιλαμβάνεται στιγμιαία ανωμαλίες όπως στράβωμα που προκαλείται από μαγκωμένο χαρτί, και αμέσως σταματά την τροφοδοσία, για να αποτρέψει ζημιά στα πηγαία έγγραφα. Ο αισθητήρας εξαγωγής χαρτιού της συσκευής, αποτρέπει επίσης τη ζημιά σε σημαντικά πηγαία έγγραφα, εντοπίζοντας ασυνήθιστα μεγάλο χρόνο διέλευσης εγγράφων. Τοποθετημένος κοντά στους αισθητήρες Contact Image Sensors (CIS) σταματά την τροφοδοσία, απενεργοποιώντας το ρολό, όταν η εμπρόσθια άκρη του εγγράφου δεν μπορεί να περάσει από τον αισθητήρα εξαγωγής χαρτιού σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ότι η σάρωση του εγγράφου αποτελεί μια αποδοτική επαγγελματική διαδικασία, η οποία βελτιώνει την ακρίβεια της συλλογής δεδομένων και επιτρέπει στους εργαζομένους να δαπανούν το χρόνο τους σε λειτουργίες ζωτικής σημασίας.

Η συμπαγής, στιβαρή και αξιόπιστη σχεδίαση του imageFORMULA DRM260 δίνει έμφαση στην εξοικονόμηση χώρου. Με βάρος μόλις 3,6kg, η συσκευή μπορεί να μετακινείται εύκολα και να τοποθετείται σε γραφεία, πάγκους ή σε κάθε σημείο με περιορισμένο χώρο, κάτι που σημαίνει ότι η ποιοτική σύλληψη εγγράφων μπορεί πλέον να εφαρμοστεί και σε επιχειρήσεις ή τμήματα, για τα οποία ο χώρος είναι πολυτέλεια.

Ένας φιλικός στη χρήση πίνακας ελέγχου, εφοδιασμένος με οθόνη LCD πέντε γραμμών, παρέχει στους χρήστες ένα απλό πλαίσιο διεπαφής, μέσω του οποίου λειτουργεί ο imageFORMULA DRM260. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν έναρξη και διακοπή σάρωσης εγγράφου, επιλογή επιβεβαιωμένης εργασίας, εναλλαγή ρυθμίσεων σάρωσης, κ.ά., που μπορούν να πραγματοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο Tim Brosnihan, Product Manager στην Canon Europe σχολιάζει: “Μια σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να αντιμετωπίσει μια πληθώρα διαφορετικών εγγράφων με ποικίλο μήκος, ανθεκτικότητα και πυκνότητα. Παρόλα αυτά, όλες αυτές οι προκλήσεις μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν άνετα χάρη στον imageFORMULA DRM260. Αυτή η, τολμηρής σχεδίασης, νέα συσκευή, παρέχει ασυναγώνιστη ποιότητα, αξιοπιστία και αποδοτικότητα, η οποία είναι συνώνυμη με όλα τα προϊόντα της Canon. Το περιορισμένο της μέγεθος και βάρος την καθιστά κατάλληλη ακόμη και για τα μικρότερα γραφεία, ενώ η ευχρηστία της σημαίνει ότι, οι επιχειρήσεις θα δουν βελτίωση στις λειτουργίες σάρωσης εγγράφων αμέσως”.

Ο Canon imageFORMULA DRM260 θα είναι διαθέσιμος μέσω των γραφείων πώλησης της Canon και επιλεγμένων διανομέων σε όλη την Ευρώπη, από τον Αύγουστο του 2017.

imageFORMULA DR-M260

  • Ενσωματωμένο DR Chip που παρέχει επεξεργασία εικόνας μέχρι και 60ppm / 120ipm

  • Αυτόματος τροφοδότης χωρητικότητας 80 φύλλων

  • Λειτουργία απόδοσης διπλής τροφοδοσίας

  • Ανθεκτική σχεδίαση με μεγάλη οθόνη LCD 5 γραμμών στον πίνακα λειτουργιών

  • Εργαλεία διαχείρισης σάρωσης συμπεριλαμβανομένου του iWEMC και του εργαλείου οδηγού ρυθμίσεων

  • CaptureOnTouch v4 Pro