Το CitisMarket, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην αγορά τεχνολογίας, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, αναπτύσσει σήμερα μια δυναμική δραστηριότητα, με τη διάθεση μιας μεγάλης γκάμας επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων, λύσεων & υπηρεσιών Lenovo, στοχεύοντας στην πληρέστερη και πλέον ποιοτική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, από τον καταναλωτή, τον επαγγελματία, τη μικρή εταιρεία, έως τη μεγάλη επιχείρηση και οργανισμό.

Η Lenovo είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υπολογιστών στον κόσμο και ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής Smartphones με παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και προσωπικό 55.000 ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, στο CitisMarket μπορείτε να βρείτε Lenovo Smartphones, Lenovo Τablets, Νotebooks Lenovo και ThinkPad, σταθερούς υπολογιστές Lenovo και ThinkCentre, συστήματα All-In-One Lenovo, σταθμούς εργασίας ThinkStation, οθόνες ThinkVision και επίσης μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ και περιφερειακών προϊόντων Lenovo.

Tο CitisMarket υπόσχεται τεχνολογική υπεροχή, ανταγωνιστικές τιμές και για πρώτη φορά στην Ελλάδα «εγγύηση τιμής». Όλα τα προϊόντα Lenovo έρχονται με γρήγορη παράδοση, χαμηλές τιμές, μεγάλη ποικιλία, άμεση διαθεσιμότητα και εγγύηση δύο (2) ετών.