Τον περασμένο Νοέμβριο, επανασχεδιάσαν την εφαρμογή, με βάση ένα απλό ερώτημα: «Πού πηγαίνεις»; Ξεκινούν, δηλαδή, με το δικό σας προορισμό ώστε να μπορείτε να φτάσετε εκεί όσο το δυνατό γρηγορότερα και επίσης να σχεδιάσουν ένα ταξίδι προσαρμοσμένο σε εσάς.

Αλλά, αυτό που αντιληφθήκαν είναι ότι… δεν είναι μόνο πως πηγαίνετε κάπου. Συχνά πηγαίνετε κάπου για να συναντήσετε κάποιον.

Προχώρησαν, λοιπόν, σε μία ενσωμάτωση με το Snapchat, στην Ελλάδα. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε ειδικά Snapchat φίλτρα ώστε να κάνετε Snap κατά τη διάρκεια της μετακίνησης. Οι μέρες που έπρεπε να πηγαίνετε από τη μία εφαρμογή στην άλλη πέρασαν. Τώρα μπορείτε να έχετε… περισσότερο fun, στο δρόμο σας για να συναντήσετε κάποιον.

Τώρα μπορείτε να έχετε έναν διασκεδαστικό και social τρόπο να μοιραστείτε ότι είστε σε ένα Uber. Είτε θέλετε να ξέρετε οι φίλοι πότε θα φτάσετε με τα ETA (Εκτιμώμενος Χρόνος Άφιξης) φίλτρα, είτε να δείξετε πώς κινείστε με τα ride filters ή ακόμα και να επιλέξετε ένα mystery filter για μία επιπλέον έκπληξη.

Πώς δουλεύει:

Αν είστε ήδη χρήστες Snapchat και βρίσκεστε σε ένα Uber, θα βρείτε μία Snap card στο Uber feed. Απλώς διαλέξτε τον τύπο του φίλτρου, που θέλετε να ξεκλειδώσετε, βγάλτε τη selfie σας και swipe! Μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε φίλτρα Uber με κάποιο άλλο snap φακό, για… διπλή διασκέδαση.

Ξεκινώντας από σήμερα, η ενσωμάτωση με το snapchat θα είναι γεγονός για τους επιβάτες της Ελλάδας και σε Android και σε iOS.»