Η Visa, συμμετείχε και στήριξε το φετινό TEDxPanteionUniversity 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον πολυμορφικό χώρο «Προορισμός Παπαστράτος», στον Πειραιά.

Mε θέμα ”Break the Pattern” σε μια προσπάθεια διάδοσης και υποστήριξης της διαφορετικότητας, το TEDxPanteionUniversity μέσα από ομιλίες και performances παρουσίασε ιδέες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και πάνε ένα βήμα μπροστά. 

Η Visa ως Χρυσός Χορηγός οργάνωσε workshop που είχε θέμα το μέλλον των πληρωμών και τις εξελίξεις της τεχνολογίας με τη συμμετοχή του κ. Νίκου Καμπανόπουλου, Γενικού Διευθυντή Visa για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Ο κ. Καμπανόπουλος αναφέρθηκε στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η Visa, ενώ από την παρουσίαση δεν έλειψε η ανάλυση των νέων τεχνολογιών που έχουν εισχωρήσει στις ζωές μας και επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο την καθημερινότητά μας. Επίσης μίλησε για τις ενέργειες της Visa για την προώθηση της οικονομικής ένταξης σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και για θέματα χρηματοοικονικής παιδείας και προυπολογισμού. Το workshop έκλεισε με ένα τεστ γνώσεων.

«Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε το έργο του Παντείου Πανεπιστημίου και το θεσμό