Η νέα πρόταση της LG Electronics (LG) στην οικιακή ψυχαγωγία περιλαμβάνει τρία μοντέλα συστημάτων ήχου Mini Hi-Fi (CM1560, CM2460, CM2760) τα οποία προσφέρουν πολλαπλές καινοτόμες δυνατότητες.

Με εντυπωσιακές τεχνολογίες, τα νέα συστήματα ήχου είναι σχεδιασμένα για διασκεδαστικά πάρτι και έρχονται να δώσουν στη μουσική την ποιότητα που της αξίζει. Όλα τα μοντέλα είναι 2.0 καναλιών, και ξεκινούν από τα 10W (CM1560) φτάνοντας σε συνολική ισχύ 100W (CM2460) και 160W (CM2760).

Όλα τα ηχοσυστήματα διαθέτουν δυνατότητα εφαρμογής Bluetooth προσφέροντας στον χρήστη τον έλεγχο της μουσικής ασύρματα από την κινητή συσκευή. Επιπλέον, με τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής που διαθέτουν, το ευφυές σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει πότε ο χρήστης εισέρχεται στο δωμάτιο, να ανιχνεύσει τις κινητές συσκευές και να του επιτρέψει να στείλει ήχο απευθείας στο σύστημα με ευκολία.

Μεταξύ των λειτουργικών και ηχητικών ικανοτήτων που διαθέτει η νέα σειρά συστημάτων ήχου Mini Hi-Fi της LG, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα πολλαπλής σύνδεσης Bluetooth έως και 3 συσκευών ταυτόχρονα (διαθέσιμη στα μοντέλα CM2460 και CM2760) με αποτέλεσμα μέχρι και τρεις χρήστες να μπορούν να στείλουν μουσική στο σύστημα ασύρματα.

Τέλος, όλα τα μοντέλα επιτρέπουν στο χρήστη να έχει συνεχή ροή ήχου από κινητές συσκευές μέσω Bluetooth αλλά και να ακούει μουσική απευθείας από συσκευές αποθήκευσης USB. Για να απολαύσει την αγαπημένη του μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μπορεί να προσαρμόσει τον τρόπο ακρόασης της μουσικής μέσω του ισοσταθμιστή ήχου, ενώ όλα τα μοντέλα δίνουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής CD και διαθέτουν ραδιόφωνο.

Τα τρία μοντέλα συστημάτων ήχου CM1560, CM2460, CM2760 είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.