Η D-Link, κορυφαία εταιρεία προϊόντων δικτύωσης και επικοινωνίας, με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχεται τις νέες αναβαθμίσεις συμβατότητας δικτύου που διαθέτουν πλέον τα πολυαναμενόμενα στην αγορά Windows 7, το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα για PC της Microsoft.


d-link-logoΩς ένας από τους Tier-1 συνεργάτες της Microsoft κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος των Windows 7, η D-Link πραγματοποίησε εκτεταμένες δοκιμές στο νέο λειτουργικό σύστημα προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα της τα προϊόντα μπορούν να εγκατασταθούν και να αποδώσουν στο μέγιστο στο συγκεκριμένο περιβάλλον.


«Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες που διακρίνουμε στα Windows 7 είναι η αυτόματη αναγνώριση και εγκατάσταση των δικτυακών συσκευών μας», δήλωσε ο κ. Osbert Ong, Head of Product Management, D-Link Ευρώπης, συμπληρώνοντας: «To κλειδί είναι η συνδεσιμότητα. Tα Windows 7 προσφέρουν μία πλατφόρμα που εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση των προϊόντων της D-Link, αλλά και την άμεση λειτουργία τους, κατευθείαν από το κουτί! Έτσι, βελτιώνεται δραστικά η χρησιμότητά τους, αλλά και αναδεικνύεται πλήρως το δυναμικό τους, αφού οι χρήστες αντιλαμβάνονται αμέσως τις δυνατότητες της επένδυσής τους, ενώ παράλληλα θα μειωθούν αισθητά οι κλήσεις για τεχνική υποστήριξη και οι επιστροφές προϊόντων».


Επιπλέον, ο κ. Ong προσέθεσε: «Η D-Link και η Microsoft έχουν ένα κοινό όραμα: “πρόσβαση παντού και πάντα”. Οι δικτυακές συσκευές μας σε συνδυασμό με τα Windows 7 μπορούν να κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα».