Η Yuboto παρουσιάζει το πρώτο, ολοκληρωμένο Mobile Marketing eBook, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία, τα τελευταία trends και τις εξελίξεις της mobile βιομηχανίας.

Όλα όσα χρειάζεται και πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να «αλλάξετε πίστα» στη mobile επικοινωνία της εταιρείας σας, τώρα έχετε τη δυνατότητα να τα βρείτε συγκεντρωμένα μέσα στον περιεκτικό, χρηστικό και έξυπνο οδηγό της Yuboto. Μέσα σε 55 σελίδες, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ιστορική εξέλιξη της γραπτής επικοινωνίας, να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες του Mobile Marketing από το SMS μέχρι… το Viber, και να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το messaging του μέλλοντος.

Το eBook της Yuboto αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο για στοχευμένες, αποτελεσματικές και cost efficient Mobile Marketing ενέργειες, καθώς είναι διατυπωμένο σε απλή γλώσσα, χωρίς εξειδικευμένους τεχνικούς όρους, ενώ εμπεριέχει χαρακτηριστικά παραδείγματα που αφορούν λύσεις τόσο για τον B2B, όσο και για τον B2C κλάδο.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto μας λέει σχετικά: 

Η ιδέα της δημιουργίας ενός, up to date, eBook που θα συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, τις καλύτερες πρακτικές και τα next gen εργαλεία της mobile βιομηχανίας, γεννήθηκε από την ανάγκη των πελατών μας, αλλά και όλων, όσοι δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο να έχουν ένα συνολικό και σαφές σημείο αναφοράς. Ο κλάδος μας εξελίσσεται ραγδαία, παρουσιάζοντας συνεχώς σημαντικές αλλαγές και νέες προοπτικές. Συνεπώς, κρίναμε ότι η εύκολη, άμεση και επίκαιρη επιμόρφωση όλων των ενδιαφερόμενων κοινών αποτελεί ουσιαστική συνεισφορά, στο πλαίσιο του H2H marketing που χαρακτηρίζει τη Yuboto και μέσα από το οποίο αναζητούμε και υποστηρίζουμε όλες τις δυνατές συνέργειες.”.

H λήψη του eBook είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει καμία αγορά ή χρήση των υπηρεσιών της Yuboto.

Κατεβάστε δωρεάν το Mobile Marketing Book, εδώ www.yuboto.gr/ebook.