Η Cosmote TV δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς φιλάθλους και την παρέα τους, να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League μεταξύ των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ της Ουαλίας, στις 3 Ιουνίου.

Ο τελικός του UEFA Champions League, θα προβληθεί στην Cosmote TV ζωντανά και σε high definition το Σάββατο 3 Ιουνίου, με τα κανάλια Cosmote Sport να ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή τηλεοπτική κάλυψη. Από τη Δευτέρα 29/5 έως και την Παρασκευή 2/6 η εκπομπή “UCL The Final” θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όλα όσα συμβαίνουν στο Κάρντιφ με ζωντανές συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από τα Media Days των διεκδικητών του τίτλου με τους απεσταλμένους των Cosmote Sport καναλιών να αναλύουν όλα τα τελευταία νέα. Το Σάββατο 3/6 στις 19:00 ξεκινάει η μαραθώνια κάλυψη που περιλαμβάνει, καλεσμένους μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου, συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και συνεντεύξεις που θα σας δώσουν μια πρώτη γεύση για το κλίμα που επικρατεί στο Εθνικό Στάδιο της Ουαλίας.

Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι συνδρομητές της Cosmote TV μπορούν να στείλουν το μήνυμα SMS «Cosmote TV» στο 19129  μέχρι και την Κυριακή 21 Μαΐου και να μπουν στην κλήρωση για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στη Ευρώπη. Το δώρο για κάθε νικητή περιλαμβάνει 2 εισιτήρια για τον τελικό, τριήμερη διαμονή στο Λονδίνο για δύο άτομα (1-4 Ιουνίου), και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, τόσο για το αεροδρόμιο, όσο και στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα.