Η εταιρεία Encodica δημοσίευσε ένα νέο app για τους φίλους του στοιχήματος. Η εφαρμογή ToolBet είναι διαθέσιμη για Android κινητά και tablets και στοχεύει στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα. (προσεχώς και σε iOS)

Το πρόβλημα
Καθημερινά οι εταιρείες στοιχημάτων διαθέτουν προς στοιχηματισμό περίπου 100 αγώνες, ενώ τα σαββατοκύριακα ο αριθμός αυτός ανεβαίνει περίπου σε 400.
Οι υποψήφιοι παίκτες στοιχήματος αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στην εύρεση των αγώνων και στοιχημάτων που ανταποκρίνονται στα προσωπικά κριτήρια του καθενός.

Η τρέχουσα κατάσταση
Ο συνήθης τρόπος ανεύρεσης των καθημερινών ή εβδομαδιαίων επιλογών του κάθε παίκτη είναι η αναζήτηση στατιστικών στοιχείων και άλλων tips με εμπειρικό και διαισθητικό τρόπο από διάφορες πηγές. Οι παίκτες αναλώνονται σε ανάγνωση μεγάλων και δυσανάγνωστων πινάκων που απαιτούν μεγάλη οθόνη, και φυσικά η αναζήτηση βασίζεται σε συγκεκριμένες επιλογές ομάδων και πρωταθλημάτων με αποτέλεσμα ο κάθε παίκτης να αγνοεί έναν μεγάλο όγκο αγώνων που πιθανό να ανταποκρίνονται στον τρόπο που στοιχηματίζει.

Η νέα προσέγγιση
Αναπτύξαμε μία Android εφαρμογή (προσεχώς και σε iOS) που αντιμετωπίζει το συγεκριμένο πρόβλημα, το όνομα αυτής ToolBet. Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη της τα στοιχηματικά κριτήρια που ρυθμίζει ο χρήστης, αναλύει στατιστικά στοιχεία χιλιάδων αγώνων ανανεώνεται καθημερινά και αναλαμβάνει να αναδείξει τους αγώνες και τα στοιχήματα αυτών που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ του χρήστη.

Το ToolBet διαθέτει μία online κοινότητα όπου οι χρήστες μέσα από την εφαρμογή μπορούν να δημοσιεύουν και να σχολιάζουν αγώνες, ομάδες και πρωταθλήματα.

Επίσης, το ToolBet προσφέρει μία συνεχή ειδησεογραφική ροή από ελληνικά αλλά και από ξενόγλωσσα ποδοσφαιρικά portals.

Μπορείτε να κατεβάσετε την Android εφαρμογή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toolbet.android

ή να επισκεφθείτε το υποστηρικτικό website της εφαρμογής: www.toolbet.net