Η Divitec SA, επεκτείνοντας την συνεργασία της με την Xiaoyi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διάθεση στην Ελληνική αγορά των σειρών YI Home and Dash Cameras που δίνουν αξιόπιστες, ποιοτικές και πρωτοποριακές λύσεις για την ασφάλεια των σπιτιών, των μικρών καταστημάτων αλλά και των μετακινήσεων.

YI Hime & Dome Cameras

Οι IP κάμερες της YI σε συνδέουν με το σπίτι σου, το κατάστημά σου και τους δικούς σου ανθρώπους, οπουδήποτε και οποτεδήποτε μέσω βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο με το άγγιγμα απλά ενός κουμπιού. Όλες οι YI κάμερες εγκαθίσταται με 3 πολύ απλά βήματα: Συνδέεις το καλώδιο στο ρεύμα, κατεβάζεις την εφαρμογή YI Home και τη συνδέεις με το κινητό σου τηλέφωνο.

Υψηλή ανάλυση με ευρυγώνιο φακό και ζουμ 

Οι ΥΙ Ηοme and Dome Cameras ανάλογα με το μοντέλο φέρνουν γυάλινους φακούς με διάφραγμα f/2.0 έως f/2.8 για να παράγει φωτεινές και πεντακάθαρες εικόνες. Με ανάλυση HD (1280x720) ή FullHD (1920x1080) προσφέρει άριστη ποιότητα εικόνας ακόμα κι αν κάνεις μεγέθυνση για να δεις μικρότερες λεπτομέρειες. Καθώς είναι εξοπλισμένες με ευρυγώνιους φακούς από 111ο έως 130ο μπορείς να επεκτείνεις την περιοχή κάλυψης για να έχεις καθαρή εικόνα συγκεκριμένων σημείων και αντικειμένων. Στην περίπτωση των Yi Dome Cameras με 345° οριζόντια περιστροφή και 115° κάθετη, ο χώρος παρακολουθείται από κάθε γωνία και επιπλέον έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί την όποια κίνηση. Απλώς κάνε διπλό κλικ για να ενεργοποιήσεις το ψηφιακό ζουμ 4x και να εστιάσεις σε λεπτομέρειες. 

Πάντα σε επαγρύπνηση 24/7

Η νυχτερινή όραση των ΥΙ Ηοme and Dome Cameras αποτελείται από μη παρεμβατικό 940mm αισθητήρα υπέρυθρων που αποδίδει ακόμα και σε περιβάλλοντα πολύ χαμηλού φωτισμού χωρίς να ενοχλεί όσους βρίσκονται στο χώρο. 

Συζήτηση σε πραγματικό χρόνο με τους αγαπημένους σου

Με μια απλή κίνηση στο κινητό σου τηλέφωνο, μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση δύο κατευθύνσεων με την οικογένειά σου έστω κι από μακριά. Το ειδικά σχεδιασμένο μικρόφωνο και ηχείο διασφαλίζει δυνατή και καθαρή ποιότητα φωνής.  

Άμεση ειδοποίηση για εντοπισμό κίνησης

 Χάρη στην ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, η κάμερα σου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό περιγράφοντας πότε, που και τι είδους κίνηση ανιχνεύτηκε, ώστε να είσαι πάντα πλήρως ενημερωμένος για το τι συμβαίνει.

Αποθήκευσε τις αυθόρμητες στιγμές σου

Υποστηρίζουν έως 32GB κάρτα SD , αποθηκεύοντας βίντεο των σημαντικών σου στιγμών. Για μεγαλύτερη ασφάλεια και προσβασιμότητα, μπορείς να αποθηκεύεις τις καταγραφές στο YI Cloud. Το καλύτερο όμως είναι η ενσωματωμένη λειτουργία που ενεργοποιεί αυτόματα την καταγραφή όταν υπάρχει αλλαγή στην εικόνα, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη απόδοση στην αποθήκευση χώρου.

Πλήρης πανοραμική εικόνα

Κινώντας απλά το κινητό σου τηλέφωνο δεξιά-αριστερά μπορείς να έχεις πανοραμική εικόνα για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Η δυνατότητα γυροσκοπίου που παρέχεται από την εφαρμογή YI Smart App, μπορεί να ακολουθήσει την κατεύθυνση του κινητού σου για να μπορείς να δεις κάθε γωνία που καταγράφεται.  

Yi Dash Camera

H κάμερα αυτοκινήτου της YI συνδυάζει πολλά άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά και παρέχει προστασία σε σένα και στο αυτοκίνητό σου με ασυναγώνιστη απόδοση και τιμή.

ADAS (Advanced Driver Assistance System)

Σχεδιασμένη με το σύστημα ADAS (Advanced Driver Assistance System), η κάμερα αναλύει δεδομένα, όπως η ταχύτητα και η απόσταση του οχήματος μπροστά και στέλνει ηχητικές προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση απόκλισης από τη λωρίδα ή αν οδηγείς πολύ κοντά στο αυτοκίνητο μπροστά σου. Η YI Smart Dash Camera υποστηρίζει 1920x1080p Full HD στα 60fps και 2304x1296p ultra HD στα 30fps και παράγει φωτεινές, καθαρές και ακριβείς εικόνες ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Πλήρης κάλυψη και των 3 λωρίδων με ευρυγώνιο φακό 165ο

Για να μειωθούν τα τυφλά σημεία, η YI Smart Dash Camera χρησιμοποιεί υπερ-ευρυγώνιο γυάλινο φακό 165ο οπου καταγράφει άνετα και τις 3 λωρίδες.

Εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία εικόνας και νυχτερινή όραση

Η νυχτερινή όραση είναι σημείο κλειδί για την απόδοση της κάμερας. Η κούραση του οδηγού, ο κακός φωτισμός και τα φώτα που μπορεί να τυφλώσουν συμβάλλουν στην αύξηση των νυχτερινών ατυχημάτων. Η YI Smart Dash Camera χρησιμοποιεί υψηλής ανάλυσης φακό με διάφραγμα f1.8 και ευαισθησία αισθητήρα 3.0μm x 3.0μm για να εξασφαλίσει άριστη νυχτερινή όραση. Καταγράφει ζωντανές εικόνες με ακρίβεια χρωμάτων ακόμα και σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού χωρίς βοηθητικό φωτισμό.

Καταγραφή βίντεο 1080p 60fps H.2.64 και επείγουσα καταγραφή

Η YI Smart Dash Camera φέρει έναν highend επεξεργαστή βίντεο με καταγραφή στα 60fps. Έχει σχεδιαστεί να απαθανατίζει ταχέως κινούμενα αντικείμενα, ενθουσιώδεις στιγμές και παρέχει άμεσα ακριβή στιγμιότυπα σε περίπτωση ατυχήματος. Με την υψηλής απόδοσης H.264 κωδικοποίηση βίντεο, η κάμερα εξασφαλίζει καθαρές εικόνες σε υψηλή ανάλυση, ενώ σώζει χώρο αποθήκευσης και περισσότερο υλικό. Το σύστημα φέρει επίσης τεχνολογία Gsensor που επιτρέπει στην κάμερα να σώζει αυτόματα το υλικό που οδηγεί σε κάποιο ατύχημα και το υλικό αμέσως μετά, ώστε να έχεις επίσημη καταγραφή του ατυχήματος σε περίπτωση που ζητηθεί από ασφαλιστικές εταιρείες ή για άλλους σκοπούς.

1296p Super HD (με παρέμβαση λογισμικού)

Φακός 6G+φίλτρο υπερύθρων

Ο επαγγελματικός φακός 6G από γυαλί έχει ένα φίλτρο υπερύθρων για να μπλοκάρει τις υπέρυθρες ακτίνες και να μειώνει την αντηλιά, κάνοντας τις εικόνες HD πιο έντονες, καθαρές και ρεαλιστικές.

Φιλικό περιβάλλον για το χρήστη

Περιλαμβάνει οθόνη 2.7” 16:9 LCD με ικανότητα προεπισκόπησης και αναπαραγωγής. Με μεγάλα κουμπιά και εύκολα αναγνωρίσιμα εικονίδια για εύκολη χρήση.

Σύστημα ψύξης

Ο αέρας εισέρχεται από τα ανοίγματα στο κάτω μέρος και εξέρχεται από το πάνω άνοιγμα. Αυτό το σύστημα ψύξης επιτρέπει στην κάμερα να παραμένει κρύα και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της.

Αξιόπιστη, εύκολη και με διάρκεια εγκατάσταση της κάμερας

Η δημιουργική βάση σε σχέδιο Τ είναι βολική και ασφαλής στη χρήση: απλά εφαρμόζεις και σύρεις την κάμερα στην οπή και την εγκαθιστάς γερά πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας ότι η κάμερα θα παραμείνει στη θέση της κατά την οδήγηση.

Ενσωματωμένο WiFi

Με την ενσωματωμένη 2.4GHz λειτουργία WiFi απλά ανοίγεις την εφαρμογή και συνδέεις την κάμερα για να δεις βίντεο είτε σε πραγματικό χρόνο είτε να τα αναπαράγεις. Με την YI Smart Dash κάμερα μπορείς να μοιραστείς τα ταξίδια σου με φίλους οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ανθεκτική στη φωτιά και στους κραδασμούς

Για να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία μεταξύ μεγέθους και βάρους, η YI Smart Dash κάμερα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη φωτιά υλικό επιπέδου SABICs PC/ABS. Λόγω αυτού, η κάμερα μπορεί να αντέξει μεγάλη δύναμη σύγκρουσης ακόμα και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και δεν θα παρουσιάσει σημάδια κόπωσης, ούτε θα αποκτήσει κίτρινο χρώμα κάτω από την επίδραση υπεριώδους ακτινοβολίας.