Η Microsoft πιστοποίησε 64 συμβούλους πώλησης της Κωτσόβολος, μέσα από το πρόγραμμα «Microsoft Experts 2017».

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την αποκλειστική συμμετοχή των συμβούλων πωλήσεων των καταστημάτων Κωτσόβολος, που εξειδικεύονται σε προϊόντα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τόσο σε επίπεδο hardware, όσο και σε επίπεδο software.

Σκοπός του προγράμματος είναι να βελτιστοποιηθεί το επίπεδο γνώσεων των συμβούλων πωλήσεων για τα χαρακτηριστικά των Windows 10 συσκευών και του Microsoft Office. Οι σύμβουλοι πωλήσεων της Κωτσόβολος από καταστήματα της Αττικής μετά από ένα κύκλο σεμιναρίων και γραπτές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον πολυχώρο «Αθηναΐς» κατάφεραν να λάβουν την πιστοποίηση του «Microsoft Expert 2017». Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί και για τους συμβούλους πωλήσεων της Κωτσόβολος στη βόρεια Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην τελετή απονομής των διπλωμάτων πιστοποίησης, που έγινε στις 26 Απριλίου στο Gazarte, ο κος Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South East Europe – Kωτσόβολος, δήλωσε σχετικά: «Η εταιρεία μας με στόχο να επιτυγχάνει το υψηλότερο αποτέλεσμα εξυπηρέτησης των πελατών της, επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση του δυναμικού της και το πρόγραμμα Microsoft Expert 2017 είναι μία τρανή απόδειξη.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε μαζί με τη Microsoft ένα πρόγραμμα που ουσιαστικά θα φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής μας με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, ώστε να τους προτείνουν την κατάλληλη λύση Microsoft. Καλούμε το κοινό να επισκεφτεί ένα κατάστημά μας στην Αττική και να ρωτήσει έναν Microsoft Expert, ώστε να του δώσει την κατάλληλη συμβουλή για την καλύτερη αγορά».