Η Rainbow διοργανώνει Open Day για όλους τους επαγγελματίες με τίτλο “Apple Solutions Day” με τη συμμετοχή των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple, η οποία θα περιλαμβάνει έκθεση ολοκληρωμένων λύσεων της Apple, αλλά και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.


apple_solutions_dayΗ Apple Solutions Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009, από τις 12:00μ.μ. έως τις 21:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λ. Συγγρού 103-105 (έναντι Παντείου).


Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους ομιλητές των εταιριών Apple, FileMaker, Quark καθώς και από τους Εξουσιοδοτημένους Μεταπωλητές Apple. Για το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: http://www.rainbow.gr/asd.


Mέσα από τα περίπτερα των εταιριών που θα συμμετάσχουν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Apple και άλλων μεγάλων εταιριών και να ανακαλύψουν ολοκληρωμένες, επαγγελματικές λύσεις που αφορούν στο βίντεο, στη φωτογραφία, στο DTP, στην αρχιτεκτονική καθώς και εφαρμογές βάσεων δεδομένων.


Oι Εξουσιοδοτημένοι Μεταπωλητές Apple που συμμετέχουν στο Open Day είναι οι εταιρίες: AM Computing, Ariston BTS, Best Office Solutions, Comart, Data Center Piraeus, Document, Ηλεκτρογραφική, Systemgraph Technologies και Top Software.


Η είσοδος είναι δωρεάν και θα υπάρχει και δωρεάν parking στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου για 1 ώρα.