Η Mastercard, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας πληρωμών, στηρίζοντας την καινοτομία και το αύριο της τεχνολογίας, συμμετέχει ως Partner στο TEDxAthens 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 ΜαΪου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα “Edge”.

Μέσα από ομιλίες, workshops, συζητήσεις, παρουσιάσεις και Q&A sessions, το φετινό TEDxAthens εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο και διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών, τεχνολογίας και πολιτισμού, σε έναν από τους πιο όμορφους νέους χώρους της Αθήνας. Μέσα από τις δράσεις που περιλαμβάνει, το TEDxAthens θα εξερευνήσει και θα ανακαλύψει τα νέα «όρια» που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί στην πραγματικότητά μας, μέσα από την παγκόσμια πολιτική, οικονομική, αλλά και κοινωνική αστάθεια.

“Welcome to the edge of a new world” από τη Mastercard. Η Mastercard υποστηρίζει δυναμικά τη φετινή διοργάνωση, παρουσιάζοντας στο χώρο του ολοήμερου event ένα ξεχωριστό Mastercard Innovation Corner, μέσα από το οποίο όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν το αύριο των συναλλαγών και της τεχνολογίας πληρωμών, με μοναδικά previews και demos, να τους υποδέχονται από τη Mastercard.

Παράλληλα, πιστή στη φιλοσοφία της για προσφορά εμπειριών ανεκτίμητης αξίας στους κατόχους καρτών Mastercard®, η Mastercard δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς συμμετέχοντες του TEDxAthens 2017, οι οποίοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους με τη Mastercard® κάρτα τους, να απολαύσουν την αναβάθμιση του απλού εισιτηρίου τους σε donors ticket. Οι 10 τυχεροί, μέσα από την αναβάθμιση του εισιτηρίου τους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία σειρά από μοναδικά προνόμια αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία, τόσο πριν όσο και κατά την ημέρα διεξαγωγής του TEDxAthens, όπως προτεραιότητα κατά την εγγραφή τους στο event, συμμετοχή στο Speakers Cocktail στις 11 Μαΐου, πρόσβαση στις πρόβες τις εκδήλωσης, αλλά και πρόσβαση στο Speakers Lounge την ημέρα του event.

Αγοράστε σήμερα το εισιτήριό σας στο https://www.eventora.com/en/Events/tedxathens-conference-2017-1 με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) και διεκδικείστε ένα από τα 10 donors tickets, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μία σειρά από μοναδικά προνόμια που θα μετατρέψουν το φετινό TEDxAthens σε μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε το TEDxAthens 2017, έναν θεσμό συνώνυμο με την καινοτομία, την τεχνολογία και την πρωτοπορία. Η φετινή διοργάνωση μας προκαλεί να ανακαλύψουμε τα όρια, μία πρόκληση που αποτελεί δομικό στοιχείο της δράσης και του οράματός της Mastercard και μας επιτρέπει να προσφέρουμε πάντα καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις πληρωμών, παράλληλα με μοναδικές εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας για τους κατόχους καρτών Mastercard».

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές του φετινού TEDxAthens επισκεφθείτε το http://2017.tedxathens.com και ανακαλύψτε τα όρια και το αύριο της τεχνολογίας, με την υποστήριξη της Mastercard.