Η Avira Gmbh και η ελληνική Τ&K Computer Organizer Ltd ανακοινώνουν την εμπορική διάθεση του Avira AntiVir, αποκλειστικά για την Ελλάδα. To Avira AntiVir συγκαταλέγεται στα πέντε πρώτα Antivirus παγκοσμίως και είναι το νούμερο ένα στην Γερμανία.


avira-logoΠρόκειται για ένα γερμανικό προϊόν απόλυτα αξιόπιστο, το οποίο παρέχει στο χρήστη την ποιότητα και την προστασία μιας ολοκληρωμένης σουίτας προγραμμάτων ( Suite Windows,Suite Unix-Linux ,Suite Antispam, Avira AntiVir Mobile ,Suite for Sap )


Η Avira Gmbh αμιγώς γερμανική εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της γερμανικής αγοράς για πάνω από 20 χρόνια και απασχολεί τουλάχιστον 300 άτομα προσωπικό. Η εταιρία Τ&Κ ΕΠΕ ιδρύθηκε τo 1996, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης. Μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία στο χώρο της πληροφορικής, έχοντας δίπλα της μεγάλους οίκους του χώρου, όπως είναι η Microsoft η HP ,η Intel και άλλοι σπουδαίοι συνεργάτες. Από το Μάϊο του 2009 έγινε επίσημος διανομέας της Avira Gmbh στην Ελλάδα για το Avira AntiVir το οποίο πολύ σύντομα αναμένεται να καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά, καθώς έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα καλύτερα Antivirus- από έγκυρα τεστ – παγκοσμίως.