Η Epson ανακοίνωσε τον επαγγελματικό σαρωτή, WorkForce DS-780N, ένα διαδραστικό μοντέλο με οθόνη αφής και τροφοδότη φύλλων με ενσωματωμένη δικτύωση που διευκολύνει την κοινή χρήση εγγράφων, και μια σειρά πρωτοποριακών δυνατοτήτων ώστε να διασφαλίζεται μέγιστη ασφάλεια, έλεγχος και ευελιξία διαχείρισης εγγράφων.

Γρήγορη σάρωση μεγάλου όγκου εργασιών
Ο DS-780N είναι σχεδιασμένος για σάρωση μεγάλου όγκου εργασιών, με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 100 σελίδων (ADF), συμβατότητα USB 3.0 και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα έγχρωμης σάρωσης 45 σελίδων ανά λεπτό/90 εικόνων ανά λεπτό στα 300 dpi¹. Κάνει τη σάρωση εύκολη με πρωτοποριακές έξυπνες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης μιας νέας, αργής λειτουργιας για ευαίσθητα έγγραφα και τη δυνατότητα παράλειψης σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδότησης που επιτρέπει τη σάρωση στοιχείων όπως φάκελοι και έγγραφα με σημειώσεις post-it. Διαθέτει επίσης πίνακα ελέγχου με διαισθητική έγχρωμη οθόνη αφής LCD που κάνει τη σάρωση εύκολη.

Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά δικτύωσης και ασφάλειας
Ο DS-780N αποτελεί την ιδανική λύση για τη δημιουργία μιας ομάδας σαρωτών με ενσωματωμένη δικτύωση. Το λογισμικό Document Capture Pro της Epson προσφέρει πλήρη έλεγχο και ασφάλεια, επιτρέποντας την κεντρική διαχείριση των πρωτοκόλλων εργασίας, ομάδας, συσκευής και πρόσβασης. Ο σαρωτής επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας χρήστη μέσω κωδικού PIN, κάρτας IC τρίτου μέρους ή καταλόγου χρηστών (LDAP) και ο πίνακας ελέγχου διαθέτει δυνατότητα κλειδώματος για την αποτροπή παρεμβάσεων στη συσκευή. Προκαθορισμένα προφίλ εργασιών διασφαλίζουν την επιλογή της σωστής εργασίας και την αποστολή των σαρώσεων στις σωστές τοποθεσίες.

Ο DS-780N ειδοποιεί το διαχειριστή σε περίπτωση που χρειάζεται συντήρηση και προσφέρει λεπτομερείς αναφορές χρήσης, οι οποίες δηλώνουν με σαφήνεια ποιές συσκευές χρησιμοποιούνται περισσότερο και πόσες σαρώσεις πραγματοποίησαν ώστε να είναι δυνατή η αποτελεσματική διαχείριση της ομάδας.

Ο Danny Gladman, Product Manager στην Epson Europe, δηλώνει: «Η ενσωματωμένη δικτύωση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό νέο χαρακτηριστικό της σειράς σαρωτών της Epson και θα αποδειχθεί αποτελεσματικό σε καταστάσεις, όπου η ασφαλής δικτυακή σάρωση θα είναι πρωτίστης σημασίας. Ο DS-780N προσφέρει ασύγκριτο επίπεδο ελέγχου, ασφάλειας και ευελιξίας, και λεπτομερείς αναφορές χρήσης. Συνδυάζοντας έξυπνες λειτουργίες όπως η αργή λειτουργία και η δυνατότητα παράλειψης σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδότησης με υψηλές ταχύτητες και ADF με χωρητικότητα, αποτελεί πραγματικά την ιδανική επιλογή για γρήγορη σάρωση μεγάλου όγκου εγγράφων.»

1 Σε σύγκριση με τους σαρωτές με τροφοδότη φύλλων, εντός εύρους ταχύτητας 25 έως 45 σελίδων το λεπτό, με βάση τα δεδομένα από τις τοποθεσίες Web και τα φυλλάδια των πέντε κορυφαίων σε πωλήσεις μοντέλων σαρωτών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για ολόκληρο το έτος 2016, σύμφωνα με τις πωλήσεις σαρωτών
διαχείρισης εγγράφων για ολόκληρο το έτος 2016 από την InfoSource.