Η Vodafone και το CU παρουσιάζουν τη νέα υπηρεσία «Πάρε Παράταση» και παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone τη δυνατότητα να συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν στο Internet, ακόμη και όταν το υπόλοιπό τους δεν επαρκεί για κλήση ή χρήση data.

Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές της Καρτοκινητής Vodafone και CU που δεν έχουν επαρκές υπόλοιπο, μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και άμεσα 30 λεπτά ομιλίας προς όλους ή 60ΜΒ για 1 μέρα. Αρκεί να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη Λεπτά ή Data αντίστοιχα, στο 1330. Η χρέωση της υπηρεσίας Πάρε Παράταση  είναι 0,70€ τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας.

 Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, CU, Vodafone International και Καρτοκινητού Ολυμπιακός, αρκεί να έχουν πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον €10 τους τελευταίους 3 μήνες και το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους να μην είναι αρνητικό ή μεγαλύτερο από €5.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία για τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11420 και για τους συνδρομητές CU στο https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-pare-paratasi/