Η running team του Ομίλου εταιρειών Nippon – Δ. Μαυρογένης συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει και να συμμετέχει στη μεγαλύτερη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας, τα Βίκος Street Relays.

Την Κυριακή 23 Απριλίου η σκυτάλη θα μεταφερθεί στην Καβάλα, κάτω από το φρούριο και το μήνυμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας θα μεταδοθεί στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης.

Σε λίγες μέρες, εργαζόμενοι του Ομίλου Nippon – Δ. Μαυρογένης, θα επισκεφθούν την όμορφη πόλη της Καβάλας και με σύνθημα “Relay for team – Relay for life”, θα συμμετέχουν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή με το ελληνικό brand προϊόντων τεχνολογίας fluo. και τα κλιματιστικά Gree.

Η fluo. και η Gree, πιστή στην αποστολή τους να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων, με οδηγό την εθελοντική συμμετοχή συνεχίζουν να στηρίζουν ενεργά τον μεγαλύτερο αθλητικό θεσμό για να μεταδώσουν το μήνυμα πως μόνο με τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την προσφορά μπορούμε να φτάσουμε στον τερματισμό νικητές!
Το Βίκος Street Relay της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση του έργου του σωματείου «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού».

Η «ΠΝΟΗ» ιδρύθηκε το 1991 και το έργο της περιλαμβάνει την παροχή του κατάλληλου εξοπλισμού στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία, μέσω των δωρεών εταιρειών και ιδιωτών, την υποστήριξη των γονέων και των παιδιών που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, καθώς επίσης και την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης του Ιατρικού και του Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Τα Street Relays, η μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας, στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, έχουν καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή και έχουν σαν στόχο την προσφορά όλων των εσόδων από τις συμμετοχές σε κοινωφελείς οργανισμούς που το έχουν ανάγκη.

Η επόμενη σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 7 Μαΐου και ακολουθούν η Κοζάνη στις 21 Μαΐου, τα Ιωάννινα στις 10 Ιουνίου, η Λάρισα στις 22 Οκτωβρίου, η Λαμία στις 5 Νοεμβρίου, ο Πειραιάς στις 19 Νοεμβρίου και τέλος η Πάτρα στις 3 Δεκεμβρίου.