Η LG Electronics παρουσιάζει τις OLED 4K TV 65 και 55 ιντσών (μοντέλα OLED65E7V και OLED55E7N) από τη σειρά LG 4Κ OLED TV E7 στην ελληνική αγορά.

Η νέα σειρά της LG ξεχωρίζει για την άψογη απόδοση εικόνας και ήχου και τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στον χρήστη.

Η LG 4Κ OLED TV E7 series αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό κομψής σχεδίασης και δυνατού ήχου. Με τη μοναδικά λεπτή οθόνη τεχνολογίας OLED και τον Picture-On-Glass σχεδιασμό, προσδίδει μία πρωτοφανή κομψότητα στον χώρο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης. Απ’ την άλλη, η ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας μπάρα ήχου στη βάση της τηλεόρασης προσφέρει πλούσιο ποιοτικό ήχο, παρέχοντας αξεπέραστη κινηματογραφική εμπειρία στο χρήστη χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας λόγο αντίθεσης χωρίς όρια. Τα νέα μοντέλα OLED65E7V και OLED65E7V διαθέτουν ανώτερη ποιότητα εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα των συμβατικών τηλεοράσεων ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Χάρη στο πάνελ των 10-bit καθίσταται δυνατή η απόδοση δισεκατομμυρίων ζωηρών χρωμάτων, προσφέροντας το ‘τέλειο’ χρώμα και το ‘απόλυτο’ μαύρο.

Η τηλεόραση OLED της LG υποστηρίζει κορυφαίο περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, που έχουν υιοθετήσει οι παγκοσμίου φήμης κινηματογραφιστές σε όλο τον κόσμο. Η σειρά LG 4Κ OLED TV E7 όχι μόνο υποστηρίζει το HDR τεχνολογίας Dolby Vision™, αλλά προσφέρει συμβατότητα και με άλλες μορφές HDR όπως τα HDR10 και HLG. Με την τεχνολογία Active HDR της LG, επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR σε κάθε σκηνή, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, η τεχνολογία Dolby Atmos® προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία καθώς ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει ήχο 360 μοιρών, ακολουθώντας την κίνηση του περιεχομένου που παρακολουθεί ο θεατής. Έτσι, τον ‘τοποθετεί’ στο επίκεντρο της ιστορίας που παρακολουθεί με τόσο ρεαλισμό που κόβει την ανάσα αποδίδοντας μοναδικό και ρεαλιστικό ήχο σε τρεις διαστάσεις για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία. Το μοντέλο OLED65E7V της σειράς OLED 4K TV E7 διαθέτει μπροστινά ηχεία ισχύος 60Watt και σύστημα 4,2 καναλιών, ενώ το μοντέλο OLED55E7V έχει ηχεία 40 Watt και σύστημα 2,2 καναλιών.

Τέλος, τα μοντέλα της σειράς έρχονται εξοπλισμένα με τη νέα έκδοση webOS 3.5 της LG, που είναι απλή στη χρήση της για ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, ο χρήστης μπαίνει σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.