Μετά την ανακοίνωση για την ενεργοποίηση της BETA του Gran Turismo Sport αποκλειστικά για την Αμερική, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι πλέον η BETA “τρέχει” και στην Ευρώπη!

Το πρώτο κύμα δοκιμών από τους οπαδούς του Gran Turismo στην Αμερική, ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα, που μας έδωσε τη δυνατότητα να τεστάρουμε τη νέα υποδομή, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι προσφέραμε στους παίχτες την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία για την επερχόμενη έκδοση του Gran Turismo Sport.

Μετά από τη δοκιμή στην Αμερική, είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε την BETA στην Ευρώπη, ώστε να εξεταστεί ενδελεχώς η σταθερότητα των servers.

Η Ευρωπαϊκή BETA ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, στις 17:00 ώρα Ελλάδος, με μια σειρά από online αγώνες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μπορείτε να δείτε το πλήρες προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα παρακάτω.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι αποστολές προσκλήσεων στους επιτυχόντες συμμετέχοντες για να τους δοθεί ο χρόνος να προετοιμαστούν για τη δοκιμαστική φάση. Αν δεν έχετε ακόμα εγγραφεί, υπάρχει χρόνος να μπείτε στο σχετικό site και να εγγραφείτε τώρα!

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΕΤΑ: http://www.gran-turismo.com/gb/news/00_4079128.html

Πρόγραμμα για τους Online αγώνες της GT Sport BETA
Η παρουσίαση για τους αγώνες ξεκίνησε 15 Απριλίου, στις 17:00 ώρα Ελλάδος
Για το Σαββατοκύριακο
Ώρες αγώνων | 19:00 -22:00 ώρα Ελλάδος
Για τις καθημερινές
Ώρες αγώνων | 21:00- 00:00 ώρα Ελλάδος