Μετά από 25 έτη επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά, η Caselogic δηλώνει ότι ακολουθεί τις τάσεις παρουσιάζοντας απλές και ελκυστικές λύσεις για την προστασία των μικρών ηλεκτρονικών συσκευών. Τα προϊόντα της αναβαθμίζονται διαρκώς.


25_xronia_caselogicΈνα πρόσφατο παράδειγμα αυτής της προσέγγισης αποτελεί η νέα σειρά της εταιρείας που σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει την αλλαγή στο μέγεθος των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς οι οθόνες 15,4 ιντσών αντικαθίστανται σταδιακά από τις οθόνες 16 ιντσών και οι οθόνες των 17 ιντσών δίνουν τη σκυτάλη σε εκείνες με διαγώνιο 18 ιντσών. H Case Logic προσαρμόζει ανάλογα και τις θήκες που προσφέρει για τα laptops.


Τα νέα προϊόντα που προβλέπονται στην γκάμα της για το 2009 είναι οι παραδοσιακές θήκες φορητών υπολογιστώνTNC σε χαρτοφύλακες και τροχήλατες τσάντες, η εταιρική συλλογή CLC με χαρτοφύλακες 16 και 18 ιντσών, η νέα γενιά Pockets για MP3 players και κινητά τηλέφωνα, καθώς και οι πρόσθετες θήκες για την τελευταία γενιά GPS με μέγεθος έως και 5,3 ιντσών.


Από τα νέα προϊόντα δεν θα μπορούσαν να λείπει η σειρά θηκών για φωτογραφικές μηχανές SLRC, η οποία μάλιστα θα έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερη προστασία, οι νέες θήκες για netbooks, ενώ για το τέλος της χρονιάς προβλέπεται η κυκλοφορία θηκών για μια σειρά από gadgets σε μοντέρνα σχέδια αστικής κουλτούρας.