Η Atcom, στοχεύοντας να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία σ΄ έναν από τους πλέον ανταγωνιστικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, έχει συμπεριλάβει στο portfolio της μια ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας πολυγλωσσικού web-site για τον χώρο του Τουρισμού.


AtcomΣτηριζόμενη στην πολυετή πείρα της και την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της διαχείρισης διαδικτυακού περιεχομένου, είναι σε θέση να προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες, κάθετες λύσεις οι οποίες καλύπτουν απολύτως όλο το φάσμα των αναγκών των σύγχρονων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.


Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες για interactive επικοινωνία ανάμεσα στους ήδη υπάρχοντες ή και σε πιθανούς πελάτες καθώς και την πλήρη εξυπηρέτησή τους μέσω του διαδικτύου ή της κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, για την εξυπηρέτηση των διαδικασιών on-line booking, μπορούν να συνεργαστούν άψογα με τις προϋπάρχουσες ξενοδοχειακές υποδομές και με τα διεθνή συστήματα κρατήσεων – αποτελώντας έτσι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάπτυξη των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.


Η υλοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης που προσφέρει η ATCOM γίνεται με γνώμονα τους ακόλουθους άξονες:


– Μοντέρνος σχεδιασμός (design layout)
– Εύκολος τρόπος πλοήγησης (navigation menu)
– Παρουσίαση πολυμεσικού περιεχομένου (multimedia center)
– Διαδικασία online κράτησης δωματίου ή/και λοιπών υπηρεσιών της ξενοδοχειακής μονάδας(online booking system)
– Χρήσιμες πληροφορίες για τον επισκέπτη σε πολλούς γλωσσικούς συνδυασμούς.


Η ATCOM έχει ήδη πραγματοποιήσει μια σειρά επιτυχημένων υλοποιήσεων στον Τουριστικό Τομέα, περιλαμβανομένων μερικών από τις πιο μεγάλες και γνωστές ξενοδοχειακές αλυσίδες της Ελλάδος. Μεταξύ αυτών ενδεικτικά αναφέρονται οι εγκαταστάσεις σε:


– Aldemar Hotels & SPA
– BlueGR Mamidakis Hotels
– Porto Carras Grand Resord
– Epohes Resort
– St Nicolas Bay
– Thalassa Villas Resort
– Kastalia Village (Axon Development Group)
– Greek Luxury Hotel Society
– Tinos Beach
– NauticaBayHotel


Η ATCOM Internet & Multimedia, κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά του Internet Business με πάνω από 1000 επιτυχώς ολοκληρωμένα έργα και πλούσιο πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, Internet Service Providers, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, εμπορικές επιχειρήσεις και ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα.