Η Οktabit ΑΕ ανακοινώνει αλλαγές στην υπάρχουσα πολιτική εγγυήσεων του VERO PC, του επιτραπέζιου υπολογιστή της εταιρίας, που κατασκευάζεται σύμφωνα με τις καλύτερες προδιαγραφές και κυκλοφορεί με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 2002.


veroΣυγκεκριμένα, η Οktabit με στόχο την πληρέστερη κάλυψη του προϊόντος και την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνεργατών της, προχώρησε σε επέκταση της εγγύησης και προσφέρει συνολική διάρκεια εγγύησης (Τεχνική Υποστήριξη και Ανταλλακτικά) που διαμορφώνεται στα 3 έτη.


Η αναβάθμιση της εγγύησης αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η Oktabit, καθώς και της εμπιστοσύνης στα εξαρτήματα των κορυφαίων κατασκευαστών hardware & software που χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση των υπολογιστών Vero.


Η παραπάνω αλλαγή έχει έναρξη ισχύος την 18η Ιουνίου 2009.


Όλες οι παραγγελίες σε VERO PC που υπάρχουν στο σύστημα καθώς και οι αγορές από 01.01.09 έως τώρα που ίσχυε η εγγύηση των 2 ετών, θα καλύπτονται με την εγγύηση των 3 ετών.


Η καταχώρηση της εγγύησης γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.veropc.gr (πεδίο: καταχώρηση εγγύησης) με την απλή καταγραφή του σειριακού αριθμού του προϊόντος.